ASER dă startul celei de-a IV-a ediții Bank to Basics, singurul proiect studențesc care vine în întâmpinarea studenților pasionați de banking

ASER dă startul celei de-a IV-a ediții Bank to Basics, singurul proiect studențesc care vine în întâmpinarea studenților pasionați de banking

Asociația Studenților Economiști din România (ASER) este asociația studențească ce aduce la un loc tineri entuziaști și dedicați, care pun pasiune în tot ceea ce realizează, având o tradiție de 18 ani și bucurându-se în prezent de 190 de proiecte implementate ce au influențat pozitiv 10.000 de studenți.

În această primăvară, ASER dă startul celei de-a IV-a ediții Bank to Basics, singurul proiect studențesc care vine în întâmpinarea studenților pasionați de banking. Astfel, proiectul nostru transformă nevoile studenților de a afla mai multe despre acest domeniu și de a pune în aplicare cunoștințele dobândite în cadrul facultății în oportunități unice de creștere.

Structura proiectului parcurge trei etape, Conferința „Esența băncilor, dincolo de financiar”, cultură bancară și etapa de Open Days și Case Study-uri și a fost organizată pentru a-ți descoperi pasiunea pentru banking, în timp ce te redescoperi pe tine însuți.

Astfel, Conferința este evenimentul în cadrul căruia vei lua contact cu specialiști de top din domeniu precum: Gabriela Folcuț (Președintele Comisiei de Comunicare ARB), Stelian Muscalu (prezentator al emisiunii Business Club, Digi24), Lucian Croitoru (consilier al Guvernatorului BNR), Lucian Mândruță (prezentator al emisiunii Interactiv, DigiFM). După această experiență, în urma căreia vei obține o imagine de ansamblu asupra problemelor economice actuale, este rândul etapei de cultură bancară, ce cuprinde un training intitulat „How to Debate”, urmat de o dezbatere pe tema „Euro în Romania”.

Ulterior, va începe cea de-a treia etapă, cea de Open Days și Case Study-uri, în care vei cunoaște în detaliu departamentele din cadrul unor instituții bancare cu renume din țară (BCR, Raiffeisen Bank), familiarizându-te cu noțiuni precum: Retail Banking, Trade Banking, Investment & Corporate Banking și Trezorerie. De asemenea, vei avea șansa de a participa la activități de tranzacționare alături de compania XTB în cadrul unui training specializat.

La sfârșitul proiectului Bank to Basics, vei putea participa la festivitatea de încheiere, unde îți vom oferi o diplomă de participare care să confirme nivelul tău ridicat de pregătire. Totodată, vei avea șansa de a obține 2 internship-uri la BCR, 2 internship-uri la Raiffeisen Bank, job-uri part-time la BCR, shadowing day la BCR și un internship la XTB.

 Îndrăznește să investești în pasiunea ta și descoperă domeniul bancar. Înscrie-te în proiectul nostru, online, până pe 9 martie!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related