[Video] Agrafa organizează în București un eveniment inedit: Open Days - How it’s Printed

[Video] Agrafa organizează în București un eveniment inedit: Open Days - How it’s Printed

Agrafa Print, una dintre cele mai importante companii de print, producție publicitară și promoționale din București, organizează în perioada 22-24 mai un eveniment inedit în cadrul căruia managerii de marketing, account managerii din industria publicitară sau antreprenorii se pot familiariza cu unele dintre cele mai noi tehnici și procedee de producție publicitară. 

"Ne mândrim cu cine suntem și cu ceea ce facem,  sărbătorim 21 de ani de existență a companiei și de aceea am creat acest video de prezentare. Prin intermediul lui vrem să vă arătăm o părticică din ce putem face, modul în care lucrăm, tehnologia pe care o deținem, echipa și atmosfera din cadrul companiei.",  Mihai Baciu (Manager Agrafa Print)

 

Cum dintr-un scurt video nu puteți surprinde toate lucrurile pe care am dori să vi le împărtășim, vă invităm la evenimentul pe care l-am creat special pentru voi, Open Days -  How it’s Printed. Vă vom introduce în atmosfera de zi cu zi de la Agrafa Print, vă vom arăta cum lucrăm și ce tehnologii folosim și vom face schimb de experiențe și idei la o băutură rece în colțul nostru de relaxare.

Povestea Agrafa Print a început în 1997, astfel devenind una dintre cele mai vechi companii de producție publicitară din țară. În timp, compania pe care astăzi o cunoaștem sub numele de Agrafa Print a trecut printr-o serie de schimbări păstrându-și însă neschimbată misiunea, aceea de a ridica permanent standardele de calitate din domeniul tiparului digital și al producției publicitare de pe piața din România.

Putem asocia Agrafa Print cu servicii de producție publicitară complete, rapide și de calitate. Însă, pe lângă serviciile de producție publicitară, Agrafa Print oferă si o gamă imensă de obiecte promoționale personalizabile, peste 4500, care acoperă diverse categorii de business. Pe lângă calitate și rapiditate, pe care compania le demonstrează zilnic prin proiectele în care este angrenată, este necesar să menționăm și pasiunea pentru tehnologie care se poate vedea inclusiv în modul de comunicare al companiei sau în construcția web site-ului, acesta fiind de tip magazin și oferind 24/7 posibilitatea unei comenzi online cu livrare pentru produsele și serviciile pe care le deține în portofoliu.

 

Echipa Agrafa Print este pritenoasă și creativă, permanent conectată la noutățile din industria publicitară

Implicarea în acțiuni ecologice, utilizarea tehnologiei eco-friendly, participarea la evenimentele de profil sunt doar câteva dintre activitățile pe care compania le desfășoară pentru a reuși să adauge valoare proiectelor în care se implică. Compania investește mult in oamenii din echipă, aceștia urmând permanent cursuri și ateliere prin care învață să utilizeze tehnologia de ultimă generație implicată în procesul de producție. Departamentul de client service este amabil și eficient, răspunzând rapid nevoilor clienților pentru orice idee ar avea în domeniul tiparului digital, al producției publicitare sau cel al obiectelor promoționale.

În prezent, compania se concentrează pe menținerea standardelor de calitate cu care și-a obișnuit clienții, pe digitalizarea interacțiunii cu aceștia, oferindu-le posibilitatea de a salva timp prețios prin plasarea comenzilor online și livrarea la sediul firmelor. Perfecționarea constantă atât a tehnologiei, cât și a resursei umane, flexibilitatea și digitalizarea comunicării cu clienții, fac din Agrafa Print un brand fresh cu o atitudine inovativă în ceea ce privește tiparul digital și producția publicitară pe piața din România.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related