Godmother organizează prima ediție Cyber Event Open Days: 2 zile de testare a activărilor și instalațiilor tehnologice oferite de cel mai mare portal cu instalații pentru evenimente

Godmother organizează prima ediție Cyber Event Open Days: 2 zile de testare a activărilor și instalațiilor tehnologice oferite de cel mai mare portal cu instalații pentru evenimente

Pe 3 și 4 noiembrie, Cyber Event își deschide porțile și invită toți oamenii de comunicare interesați de engagement în cadrul evenimentelor să testeze parte din cele peste 60 de activări și instalații tehnologice disponibile. 

Evenimentul este și o oportunitate de a afla mai multe despre partea de inovare, una dintre trăsăturile definitorii ale Cyber Event. Incubatorul tehnologic are constant în dezvoltare mai multe idei de instalații tehnologice prin care să ofere cele mai bune soluții de interacțiune cu participanții la evenimente corporate.

„Cel mai des primim solicitări care au ca numitor comun criterii precum: să fie simplu, fun, să putem strânge o bază de date, să fie interactiv – varietatea mare de instalații disponibile și echipa in-house capabilă de a dezvolta soluții custom ne permit să găsim soluții la orice fel de solicitare și să putem realiza o implementare de succes de fiecare dată, cu echipa proprie. Organizarea acestei prime ediții Cyber Event Open Days ne dă șansa să prezentăm parte din activările pe care le putem implementa și să arătăm varietatea: de la roboți la photo booth-uri și video booth-uri custom made sau 360, la activări sportive sau folosind VR, instant printing, branding inovator folosind elemente tehnologice, simulatoare și multe multe alte tipuri de activări care se potrivesc evenimentelor de orice fel sau mărime” a declarat Florin Tudorache, Brand Manager Cyber Event.

Cyber Event Open Days are loc la studio-ul video PamPam din București pe 3 și 4 noiembrie 2022 și este deschis tuturor organizatorilor de evenimente din agenții sau companii. Participarea este asigurată prin înregistrarea pe site-ul dedicat și primirea unei confirmări din partea organizatorilor.

Cyber Event, parte din grupul Godmother, este o companie independentă specializată în activări și instalații tehnologice de ultimă oră, pretabile oricărui tip de eveniment. Incubatorul tehnologic este mereu la zi cu noutățile în domeniu și oferă servicii complete, de la concept până la producție și suport tehnic și logistic în implementarea activării, precum și servicii de creație, la nevoie.

Activările și instalațiile tehnologice Cyber Event sunt complet personalizabile și pot fi folosite în cadrul oricărui tip de eveniment, indiferent de mărimea sa sau locul în care este organizat – astfel încât la final să rezulte un eveniment- experiență, memorabil, care să sprijine obiectivele de brand.

We are brand experience artisans

Godmother înseamnă pasiune. Pasiune pentru crearea unor experiențe de brand pozitive, bazate pe conexiuni profunde între brand și consumator. Ne propunem să inspirăm audiențele prin campanii (evenimente, activări in-store sau digitale) care oferă valoare, sunt relevante și de impact atât pentru consumator cât și pentru brand.

Suntem o agenție de publicitate cu 24 de ani de experiență, peste 1000 de evenimente implementate și o echipă de profesioniști seniori pentru care implementarea impecabilă, inovarea și perfecționarea constantă reprezintă standardul în fiecare din activitățile noastre.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Godmother

We are brand experience artisans Godmother inseamna pasiune. Pasiune pentru crearea unor experiente de brand pozitive, bazate pe conexiuni profunde intre brand si consumator. Ne propunem sa inspiram audientele prin... vezi detalii »

Companii

Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related