[Ce se-ntampla, Artule?] Liviu David (Next Advertising): Vizualul conduce, nu conceptul din spatele lui

[Ce se-ntampla, Artule?] Liviu David (Next Advertising): Vizualul conduce, nu conceptul din spatele lui

Local nu prea am vorbit in mod special despre art direction; nu l-am descusut deloc, sa-l intrebam ce mai face, care mai e ritmul lucrurilor, directia in care evolueaza. Avem deja o parere si continuam cu Liviu David, Creative Director la Next Advertising care ne-a dus, pret de cateva paragrafe, in trecutul lui "TOTUL era offline" si-al bancilor de fotografii unde toti oamenii purtau plete ca in anii '70-'80".

Reintors in prezent, art-ul traieste online: research, schitat concepte, executat livrabile si urmarit trenduri din alte piete (deseori bazate pe campanii premiate). Ca tot veni vorba, la trenduri stam vesnic prost, spune Liviu: "cand iesim si noi in fata cu grafica in trend, deja afara incepe alt trend". De aici senzatia unui remake continuu al campaniilor care s-au mai facut.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Dosare editoriale

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related