[Ce se-ntampla, Artule?] Ruxandra Matache (Friends\TBWA): Designul si art direction-ul sunt despre o estetica, in primul rand, functionala

[Ce se-ntampla, Artule?] Ruxandra Matache (Friends\TBWA): Designul si art direction-ul sunt despre o estetica, in primul rand, functionala

"I feel pretty/ Oh, so pretty/ I feel pretty and witty and bright!", asa canta si livrabilele nefunctionale cand sunt scoase in lume (desi o melodie trista de vioara ar fi mai adecvata). Dar ce te faci tu, artule, cand ai de scos ceva si frumos, si functional, in doar 5 minute? Hai, nu chiar 5 min, desi rau n-ar fi fost daca vizualul asta era gata ieri. Cand nu stiai de el.

Ruxandra Matache (Group Creative Director, Friends \ TBWA) spune ce bine ca exista site-uri de vectori, font-uri, poze stock si putina inspiratie. Asta din cauza timpului, care nu e niciodata suficient - atentie - mai putin cand apar modificarile. Sindromul de fast-forward este ceva normal, pana la urma, daca tot vorbim de o piata care, asa tanara si efervescenta cum e, si-a format cateva trenduri proprii. Unul dintre ele se numeste “s-a saturat art-ul de atatea revizii, hai sa o dam asa”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Dosare editoriale

Branduri

Subiecte

SectiuneRelated