Ioana Gheorghita, strateg pe cont propriu: In agentii, asteptarile legate de planneri sunt deseori utopice

Ioana Gheorghita, strateg pe cont propriu: In agentii, asteptarile legate de planneri sunt deseori utopice

Ioana Gheorghita, care e ieseanca, a venit in Bucuresti cam acum 12 ani, pentru un curs de 3 saptamani la Leo Academy si n-a mai plecat. Initial, era interesata de copywriting si research, dar le-a descoperit pe amandoua in pozitia de strategic planner la Leo Burnett. Pe vremea aia, departamentul lor de strategie avea bibliografie din care era ascultat in fiecare saptamana. 

Am avut bafta sa incep in Leo Burnett, agentia cu cel mai mare (si mai fain) departament de planning din 2006. Mi s-a pus in brate bibliografia esentiala de carti de strategie. (Lectura era obligtorie in departament; intr-o vreme, eram ascultati o data pe saptamana).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

GMP Advertising

GMP Advertising este una dintre cele mai premiate agenții independente din România pentru eficiență și creativitate. Este singura agenție românească deținătoare a două trofee Agenția Independentă a Anului... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneRelated