5 sfaturi pentru iubitorii de festivaluri pentru o vara fabuloasa

5 sfaturi pentru iubitorii de festivaluri pentru o vara fabuloasa

TentEvent este unul dintre distribuitorii de top ai pietei romanesti in ce priveste corturile pentru evenimente si are cinci sfaturi pentru o experienta de neuitat la concertele din vara asta.

 

  1. Cumpara-ti biletul din timp! Nu lasa achizitionarea biletului pentru festival pe ultimul moment. Ofertele de genul “2 in 1” sau “early bird ticket” salveaza o buna parte din resursele financiare, lasand mai mult loc pentru mancare, bautura si alte activitati care costa bani. Aproape toate biletele la festivalurile de anul trecut au fost sold-out, deci vei avea mai multa liniste si pace cu biletul in mana.

  2. Food, glorious food. Fa-ti temele din timp si intereseaza-te ce optiuni vei avea in ce priveste mancarea. Majoritatea festivalurilor au fantasticele food trucks si asigura diversitate pentru mancare si bautura, deci nu va fi nevoie sa impachetezi in rucsac batoanele cu energie.

  3. Stay covered. Singurul lucru pe care nici un festival nu-l poate garanta este vremea, fiind indicat sa te interesezi din timp daca exista suficiente zone acoperite. E tare linistitor sa stii ca daca vrei sa tragi un pui de somn, ai un acoperis deasupra capului, care sa te protejeze de soare sau de ploaie.

  4. Vino mai devreme la festival. In loc sa stai la cozi interminabile, nu mai bine te bucuri de atmosfera de dinainte de festival? Cele mai relaxante momente sunt cele in care iti lasi copiii sa se joace in zonele special amenajate pentru ei, unde au de incercat nenumarate activitati distractive, sau pur si simplu bucura-te la o discutie cu prietenii.

  5. Fii Eco! Corturile TentEvent sunt prietenoase cu mediul, ba chiar au certificat verde pentru corturile din dotare. Daca si tu contribui cu particica ta la salvarea mediului, in timp ce te distrezi, planeta va fi un loc mult mai bun.

 

Ne plac festivalurile mari ca Electric Castle, Untold, Summerwell sau ICEEfest, dar sunt si multe optiuni de festivaluri mici si intime, ca BlajAlive, Artmania sau Maratonul Sperantei.

Dakini Festival va fi o mare petrecere in aer liber pe plaja de la Tuzla si s-a nascut din dorinta de a impartasi participantilor o abordare diferita asupra vietii, libertatii de exprimare, acceptare si toleranta, Awake Festival ne spune nu se va concentra doar pe muzica, ci va pretui arta in toate formele sale. Waha Fest aduce cu sine muzica si dansul, arta si spectacolul, intr-un festival tribal, iar Airfield indeamna la relaxare, dans, contopire cu natura si multa, multa distractie.

Pentru iubitorii de jazz exista longevivul Festival de Jazz de la Garana si Sibiu Jazz Festival, iar Smida Jazz, aflandu-se la a doua editie, vine cu nume mari din spate.

Murmur Festival aduce muzica underground intr-o locatie medievala, o fortareata care se lasa cucerita de muzica electronica.

Karpatia Horse Show este prima competitie ecvestra internationala din Romania desfasurata intr-un loc nobiliar, Domeniul Cantacuzino Floresti, un concurs hipic complet format din trei probe: dresaj, obstacole si cross-country.

Festivalul Magia Baloanelor aduce zambete pe chipurile celor care vin sa vada baloanele cu aer cald umpland cerul cu un caleidoscop de culori.

Alternative sunt multe pentru vara asta, tot ce va ramane de facut este sa va inarmati cu buna dispozitie si timp liber pentru a putea ajunge la cat mai multe festivaluri.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related