Cadouri de Paște cu beneficii fiscale de la GourmetGift.ro

Cadouri de Paște cu beneficii fiscale de la GourmetGift.ro

Coșurile cadou oferite de marile companii angajaților sau colaboratorilor au devenit tradiție în ultimii ani. Cadourile corporate nu sunt doar soluția elegantă și frumoasă de mulțumi angajaților și colaboratorilor cu ocazia Sărbătorilor Pascale, însă reprezinta și o soluție cu importante beneficii fiscale.

GourmetGift.ro este unul dintre cei mai importanți furnizori de cadouri business din România, printre clienții Gourmet numărându-se cele mai importante branduri din domeniul bancar, automotive, pharma, IT și outsourcing, energie, asigurări sau telecomunicatii.

Beneficiile pentru angajați și stimulentele frumos ambalate pentru colaboratori oferite cu ocazia sărbătorilor de iarnă sau a celor pascale sunt obiceiuri devenite deja tradiție în cadrul marilor companii din România. Alegerea cadourilor potrivite pentru sărbători nu mai este de ani buni în sarcina departamentelor de marketing, ci este apanajul profesioniștilor din piața cadourilor corporate. Oferta este una generoasă: de la cosuri cadou elegante, frumos ambalate și pline de bunătăți și până la cadouri personalizate care pot conține mesaje specifice, produse branduite, cărți de vizită sau obiecte promoționale livrate de către client.

 

GourmetGift.ro - un furnizor de încredere pe piața cadourilor corporate

Cu o prezență de peste șapte ani în branșa furnizorilor de cadouri de business, GourmetGift.ro s-a poziționat pe o nișă premium, furnizând clienților corporate soluții excelente prin prisma raportului calitate preț. Coșurile cadou de la GourmetGift.ro se remarcă prin eleganță, rafinament, atenția pentru detaliu și conținutul perfect adaptat așteptărilor clienților. De altfel, preocuparea majoră a celor de la GourmetGift a fost să se diferențieze de concurență și tocmai de aceea compania nu ratează prezența la târgurile importante de profil din Italia și Germania, aducând în România cele mai noi ambalaje și produse de calitate superioară.

Pariul pe calitate făcut de compania Haute Cuisine care deține brandul GourmetGift.ro a fost unul câștigător, firma mărindu-și portofoliul de clienți de la an la an. Printre clienții GourmetGift.ro se află cele mai importante bănci românești precum și branduri de top din piața de automotive, asigurări, energie, telecomunicatii, IT și outsourcing, industria pharma și multe altele.

 

Coșurile cadou - bucurie pentru angajați și beneficii fiscale pentru companie

Cadourile de Paște de la GourmetGift.ro nu reprezintă doar soluția elegantă și frumoasă pentru angajații și colaboratorii companiilor, ci este și una prietenoasă fiscal. Mai precis, Codul Fiscal al României oferă companiilor care achizitionează cosuri cadou pentru angajati sau colaboratori importante deduceri fiscale.

Este vorba despre o importantă deductibilitate la calculul impozitului pe profit dar și scutiri semnificative de la plata taxelor sociale, fiind prevăzute în plus și scutiri de la plata impozitului pe venit la nivel de angajat. Cu alte cuvinte, statul încurajează companiile să ofere beneficii de sărbători propriilor angajați oferind firmelor care fac acest lucru scutiri de la plata către stat a unor taxe și impozite.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related