Soluția de Email Marketing de la Craft Interactive lansează o inovație unică în lume

Soluția de Email Marketing de la Craft Interactive lansează o inovație unică în lume

Luna Aprilie vine cu o veste importantă pentru lumea Email Marketing-ului! În această lună soluția de Email Marketing de la Craft Interactive lansează o inovație unică în domeniu care va permite editatea conținutului newsletter-ului pe bază de comandă vocală.

Mediul online în creștere în 2016

Așa cum a prezentat agenția Craft Interactive într-un articol precedent, mediul online a continuat să crească în 2016, ajungându-se ca aproximativ 46% din populația mondială să aibă acces la internet. Dacă ne uităm la email și folosirea acestuia, cifrele sunt din nou impresionante: în 2016 erau aproximativ 4,6 miliarde de conturi de email și au fost trimise 215 miliarde de mailuri zilnic, la nivel global.

 

Email Marketing-ul canal dominant

Cifrele pentru 2016 arată că Email Marketing-ul a continua să fie un canal dominant pentru activitățile de marketing, oferind o rată ridicată de ROI, fidelizare și performanță, generând cu 174% mai multe conversii decât canalele de social media, iar automatizarea email marketing-ului aducând un plus impresionant de 320% față de email-urile obișnuite, comparativ cu 2015.

 

Inovație unică în lume

Analizând toate aceste date și dorind să vină și mai mult în întâmpinarea clienților care pot obține rezultate remarcabile de pe urma folosirii serviciului de Email Marketing, soluția de Email Marketing de la Craft Interactive lansează în luna Aprilie o inovație unică în lume - Email Marketing Content VoiceEditor care permite editatarea integrală a conținutului newsletter-ului cu ajutorul comenzii vocale.

 

Email Marketing Content VoiceEditor

Permite crearea unui newsletter impecabil și de impact folosind numai comenzi vocale. Astfel, pentru editarea textului, a imaginilor și rafinarea aspectul final al newsletter-ului va fi folosită numai vocea, fără să fie nevoie de atingerea tastaturii sau mouse-ul. Economisești timp, efort și nici nu este nevoie de cunoștințe avansate de design. Oferă accesul la o soluție performantă, care aduce rezultatele dorite mai ușor ca niciodată!

 

Abonarea pentru Email Marketing Content VoiceEditor

Cei care doresc să fie printre primii care beneficiază de această inovație și care doresc să obțină acces la o soluție de Email Marketing care este printre cele mai performante din lume în acest moment se pot abona acum la lista de așteptare.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Craft Interactive

Suntem agenție de performance marketing. Construim mixul ideal de soluții digitale integrate, cu care creștem performanța și notorietatea business-urilor. Suntem specializați în Strategie digitală, UX Design,... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related