Publicis Romania lanseaza „Casa gasesti” - campania noii platforme imobiliare Storia.ro, marca OLX

Publicis Romania lanseaza „Casa gasesti” - campania noii platforme imobiliare Storia.ro, marca OLX

Publicis Romania lanseaza prima campanie integrata de comunicare pentru Storia.ro, in urma pitch-ului castigat de agentie la inceputul acestui an. 

Noua platforma dedicata anunturilor imobiliare, lansata de OLX acum cateva luni, Storia.ro este in prezent folosita de peste 840 de agentii imobiliare si dezvoltatori la nivel national, cu peste 100.000 de oferte de locuinte.

 

"Despre OLX stiam numai lucruri bune si am fost incantati sa lucram pe proiectul de lansare Storia.ro. Am gasit o echipa foarte cool de partea clientului si am simtit ca avem un partener inca de la prima intalnire. Ne dorim cu totii sa pastram nivelul ridicat de excitement in toate campaniile pe care le vom dezvolta impreuna. Avem un an lung si plin de provocari!"
Adina Albu (Group Account Director, Publicis Romania)

 

Lansata in luna martie, campania a luat nastere in jurul conceptului „Casa gasesti”, mesaj cu dubla semnificatie pentru misiunea site-ului de anunturi imobiliare – „casa gasesti” sau „ca sa gasesti”, Storia.ro este locul unde toti cei care isi cauta o locuinta pot gasi simplu solutia.

 

"Aveam nevoie de un partener pentru conturarea brandului Storia intr-unul apropiat de consumatori, cald, care intelege tensiunile din familie cand vine vorba de cautarea de casa. L-am gasit in creativitatea si atentia la detalii a echipei Publicis. Prin aceasta campanie, ne-am dorit sa le facem cunostinta romanilor cu Storia si sa crestem traficul pe site, numarul de anunturi si contactari per anunt si suntem fericiti sa anuntam ca ne-am depasit toate obiectivele din primele trei saptamani de campanie."
Monica Dudau (Marketing Specialist Storia.ro & OLX Imobiliare)

 

„Casa gasesti” este prezenta in toate mediile de comunicare: TV, radio, OOH si online. Spotul TV realizat de Publicis Romania se concentreaza pe ideea cautarii „casei perfecte”, diferite in viziunea fiecarui membru al familiei. Pentru ca noua locuinta sa devina un camin, este absolut necesar ca aceasta sa fie pe placul fiecarui membru al familiei. Storia.ro vine sa ofere toate instrumentele necesare pentru a usura aceasta cautare.

 

Echipele participante:

Echipa Publicis: Adina Albu - Group Account Director, Cristian Buha - Account Manager, Codrina Cazacu - Account Executive, Bianca Manescu - Senior Strategic Planner, Silviu Nedelschi - Executive Creative Director, Stefan Manole - Art Director, Mihnea Gheorghita - Copywriter, Gina Zgubea - Group Account Director, Iulia Stefanica - Digital Art Director, Camelia Efrimov - A/V Production Director, Liviu Efrimov - A/V Production Manager, Casa de productie: Factor Studio.

Echipa Storia.ro: Cristina Gheorghitoiu - General Manager, Sorin Balan - Head of Storia and Real Estate Romania, Monica Dudau - Marketing Specialist, Razvan Acsente - Head of Marketing, Cristina Sauciuc - PR & Branding Specialist.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune



Branded


Related