Date a Startup organizează primul bootcamp menit să revoluționeze mediul de lucru în companiile românești

Date a Startup organizează primul bootcamp menit să revoluționeze mediul de lucru în companiile românești

Date a Startup organizează Your Tribe, primul eveniment care își propune să revoluționeze mediul de lucru în companiile românești. Nevoia acestui eveniment vine în urma faptului că 79 % dintre angajatori consideră că întâmpină  mari probleme de retentiție a personalului din companie, iar 75 % dintre angajatori reușesc cu greu să găsească persoane potrivite echipei lor. Aceasta este prima inițiativă de acest fel dedicată antreprenorilor din România.

Your Tribe este un proiect de tip bootcamp care se desfășoară pe parcursul a patru zile (14-18 iunie 2017), organizat de către Date A Startup, care va aborda tema culturii organizaționale. Evenimentul se adresează în principal antreprenorilor aflați în căutare de metode de îmbunătățire a atmosferei de lucru din cadrul companiei lor, modalități de a atrage oameni talentați și potriviți profilului companiei, astfel încât să aibă o rată de retenție crescută a angajaților.

Bootcamp-ul va începe miercuri, 14 iunie, de la ora 18, odată cu sosirea participanților și se va încheia duminică,18 iunie. Programul este structurat pe trei zile. În prima zi vom descoperi poveștile fiecărui lider, iar în cea de-a doua zi împărtășim bune practici cu antreprenori experimentați, care au înțeles importanța adoptării unei culturi de tipul freedom centered.

În ziua treia, mentorii vor lucra cu participanții la dezvoltarea unui plan de acțiune personalizat pe nevoile și capacitățile companiilor pe care le conduc. Acest eveniment dorește să ofere experiențe practice care să inspire antreprenorii de mâine.

Printre mentorii și speakerii prezenți la eveniment, se numără:
Andreea Roșca
(autoarea cărții Cei care schimbă jocul), Andreas Fuhrmann (Managing Partner @ Transearch), Corina Anghel (Cofounder @ Rocketists), Adrian Dinu (Team Development Advisor @ Human Synergetics), Ilma Nausedaite (Marketing Manager @ Mailerlite), alături de alți antreprenori remarcabili.

Your Tribe este un eveniment organizat de către Date a Startup, o platformă de internshipuri în companii mici si mijlocii, înființată în anul 2016. Date a Startup urmărește internshipurile plătite și calitative din punct de vedere al progresului profesional. Misiunea noastră este de a avea un impact în progresul profesional al celor aflati la început de drum, dar si de a împărtăși cu companiile din Romania și Europa modele de ,,freedom centered organizational cultures’’, pentru a avea lideri mai buni în companii și angajați mai fericiți și mai productivi.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related