We Singing Colors lansează clipul piesei Be Fine

We Singing Colors lansează clipul piesei Be Fine

We Singing Colors lansează videoclipul piesei Be Fine, inclusă pe cel de-al treilea album, Hopium. Be Fine este prima piesă de pe album, cea care dă tonul întregului material. Iar pentru a ilustra atmosfera piesei, videoclipul urmărește povestea unui cuplu, care trăiește ultima zi împreună.

Filmările s-au desfășurat în București într-o zi de august, avându-l ca regizor pe Tiberius Arghiropol, asistat la cameră de Riposta. Povestea îi are ca personaje principale pe actorii Bianca Dinescu și Florin Gălan, cel din urmă fiind deja la a doua colaborare cu trupa (după videoclipul pentru piesa Cântec de seară, în regia lui Hypno). De partea de styling s-a ocupat Vicențiu Oktavianus, iar de make-up George Doroftei.

Be Fine a fost înregistrată la studioul The Wooden Paradise, alături de Ștefan Rădulescu și a fost mixată și masterizată de Adam Whittaker.

“14:14 mai devreme, e 18:18 acum, se anunță plecarea de la poarta 7. Știi că e inevitabil ce se întâmplă. <<Ești bine?>> Nu, nu ești. Ba, e chiar întrebarea pe care o urăști. O să fie bine? Ți se taie respirația dacă încerci să te gândești la viitor. E ultima zi și vrei, totuși, să trăiești, să fii prezent în viața ta, cu bune și cu rele. Be fine”,  Roxana Niculae, We Singing Colors

We Singing Colors combină indie folk-ul cu elemente electro și pop-alternative pentru a crea propria lume, plină de viață. E un amestec de invitație la dans și fericire cu coborâri în adâncul unor tristeți, din care rezultă împăcarea cu sinele și un good vibe.

Dacă primul album „Made of Wool, Made of Heavy Metal” era mai visător și minimalist, cu accent reverberant pe o acustică melancolică, cel de-al doilea, „Lone Learner”, a completat tabloul cu sonorități mai elaborate, în care ritmurile, synth-urile și percuțiile joacă un rol important.

Al treilea album, „Hopium”, lansat anul acesta, a luat ce e mai bun din fiecare și duce povestea We Singing Colors mai departe.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related