Să fie ketchup, muzică și cartofi prăjiți

Să fie ketchup, muzică și cartofi prăjiți

Toate cele ce vor urma par scoase dintr-un manual de marketing suprarealist sau dintr-un portal al realitatii deosebite, care ne arata inca o data cat de departe sunt bulele noastre unele de altele. Adica, cine nu ar vrea sa participe la o petrecere la Mamaia cu Nicole Cherry si ketchup? Este o intrebare retorica aceasta? Nici nu stim. 

Stim ca Sultan lanseaza un concurs, iar Nicole il promoveaza pe Instagram din ceea ce pare a fi o bucatarie tipica:

Postarea are 12.000 de like-uri si foarte multe comentarii: de la "frumi" si "pupi", la hateri ca:

miclaus.razvan: Cartofi se asorteaza cu ketchupu si geaca

shakilochill: Mai schimba uleiu sunt cam negri cartofi :)))

jj__iam: Dar nu erai la dieta !? 

Amplificarea demersului suprarealist a continuat chiar ieri cu un clip in care Nicole Cherry se afla intr-o masina, dar intotdeauna cu ketchupurile la indemana, variatiile dulce si picant: 

 

Intre timp, si site-ul concursului merita abordat, chiar intr-o zi ploioasa de primavara cum este aceasta.

Avem mai multe layere: un decupaj foto cu Nicole Cherry de o claitate indoielnica, in care straluceste insa sticla de ketchup pe care o tine in mana.

Dedesubtul acestuia, un background semi-transparent si bullets care alterneaza intre tomate si cirese (o cireasa, o tomata, o cireasa, o tomata etc). Toate, puse peste o fotografie cu tineret purtand bascheti si cantand la chitara pe malul marii.

Pe undeva in dreapta jos, sunt adaugate cu maiestria foto a unui incepator niste mancaruri tipice ketchupului: pizza, cartofii prajiti si, cum ar fi putut cineva sa uite, capsunile.

De observat, ca pe finalul sedintei foto, ketchupul se terminase, asa ca si el a trebuit adaugat in post-productie, desi nu ai avea de unde sa-ti dai seama.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related