Bucureștiul devine hub de training pentru International School of Communication

Bucureștiul devine hub de training pentru International School of Communication

Una dintre cele mai importante companii de training în comunicare din Marea Britanie – International School of Communcation - a intrat pe piața românească cu un program de training avansat, susținut în parteneriat cu agenția locală Creative Business Management. Bucureștiul devine, astfel, al treilea centru de training al companiei britanice, după Londra și Dubai. 

Decizia ISOC vine ca urmare a rezultatelor unui studiu realizat de partenerul din România în care se arată că tot mai multe companii din România sunt interesate de accesarea programelor de training susținute de speakeri de anvergură internațională, cu o experiență care depășește nivelul actual al pieței autohtone.

"Necesitatea instruirii de către un trainer internațional vine ca urmare a globalizării puternice a business-urilor românești iar nevoia de adaptare este una accelerată", spune Bianca Preda (Business Manager în cadrul agenției).

 

La următorul curs de comunicare susținut de experții britanici în România, pe 6-7 iunie, s-au înregistrat deja participanți din Republica Moldova și Azerbaidjan. În prezent, Creative Business Management prospectează potențiali clienți din rândul companiilor care au business-uri în dezovltare pe piața locală dar care comunică cu parteneri internaționali.

Programul de training din luna iunie este format din cursurile Strategic Event Management și Strategii avansate de PR şi Comunicare.

"Europa de Est devine o piață tot mai atractivă pentru firmele de training din Marea Britanie sau SUA, care au realizat că există un potenţial foarte mare pentru companiile în creștere din această zonă. Susținerea cursurilor la București este una dintre modalitățile pe care International School of Communication a ales-o pentru a se lansa pe o piață în continută creștere dar care nu are încă resursele financiare pentru a investi în programe de training susținute în Londra sau Dubai. Avantajul Bucureștiului este costul redus de transport și cazare fără a face compromisuri la calitatea cursului. Practic, vorbim de aceleaşi cursuri organizate de mai mulţi ani cu succes în Londra, care acum sunt susţinute la Bucureşti.", a declarat Bianca Preda (Business Manager în cadrul Creative Business Management, partenerul în România al ISOC).

 

Primul program de comunicare al organizației britanice s-a desfășurat în luna noiembrie a anului trecut, când lectorul Kelly Freeman a susținut un curs de Event Management și Strategii avansate de PR. La curs au participat atât persoane din România cât și din Republica Moldova, reprezentanți ai companiilor multinaționale cu funcții de decizie în domeniul comunicării.

Înscrierile la acest training se fac pe site, la telefon 0743.183.353 sau pe email la adresa [email protected]. Cei care se înscriu până la 1 iunie pot beneficia de o ofertă Early Bird.

Următoarea editie a trainingului susținut de International School of Communication în România este programată pentru luna noiembrie 2017 și va integra un curs nou, cel de Public Speaking.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related