Cel mai mare studio de videochat din lume e la Unirii și plătește salariile la timp

Cel mai mare studio de videochat din lume e la Unirii și plătește salariile la timp

Am ignorat-o, deci suntem niște ignoranți. Industria de videochat din România merită să fie tratată cu respect și atenție, chiar dacă glumițele inepte de garaj nu vor putea fi niciodată sută la sută eradicate. Așadar, e cazul să ne... aplecăm asupra ei mai conștiincios. 

În buricul Bucureștiului iată că s-a investit masiv în infrastructură. Plăcerile HD-ului carnal mizează pe transparență și salarii plătite la timp, iar asta este bine. Studio20 sunt cei care oferă locuri de muncă în cadrul celui ”mai mare studio de videochat din lume”. La naiba, din Galaxie!

Ați privit un timelapse făcut profi, de la zero, dar oamenii de acolo nu sunt buni doar la video marketing, ci excelează și la alte capitole de business. Cum ar fi customer service.

Deci putem deduce de-aici că Vero și echipa țin la satisfacția clientului, orice ar însemna asta. În plus, din câte ne putem da seama din filmulețul de prezentare, birourile de la Unirii au inclusiv o sală de ședințe unde se iau decizii de business și sunt trasate direcții. 

- Ana-Maria, cum stăm cu contul PeeSD? Nu trebuie să îți amintesc ce client important este, nu?
- Nu, șefa. Am avut un tete-a-tete cu Liv69 chiar azi, a plecat foarte mulțumit.
- Bun, bun. Carmen, tu? Esti ok cu workload-ul?
- Sunt ok, dar mă spamează Boureanu pe privat.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related