Clitorisul pe înțelesul tuturor

Clitorisul pe înțelesul tuturor

Știți cazurile acelea în care legislație sau proiecte referitoare strict la femei sunt semnate de bărbați, care se felicită unii pe alții de realizare? Sau când dezbaterile despre avort sunt monopolizate tot de sexul masculin? Sau când bărbații simt că e nevoie să le explice femeilor cum stă treaba cu lumea înconjurătoare?

Ei, acum nu e cazul. Avem un documentar explicativ și ilustrat al clitorisului realizat chiar de o femeie. Lori Malepart-Traversy a lucrat la această animație timp de 8 luni. 

Shortul se întoarce adânc în negurile istoriei pentru a arăta felurile greșite în care a fost el interpretat, lucruri care se întâmplă, încă, și în prezent. (Mai multe despre clitoris, aici). 

Ajunși aici, mergem mai departe, înspre o librărie a orgasmelor. Adică a sunetelor care le definesc. De ce a apărut ea? Pentru ca 66% dintre oameni înțeleg sexul prin imaginea fictivă creată în jurul lui. (Un studiu despre diferențele dintre realitate și ficțiune în ceea ce privește sexul, aici). Așa că Bijoux Indiscrets, un brand de produse erotice create de femei pentru femei, vrea să arate plaja diversă și reală a sexualității. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded