Trimite un mail anonim unui prieten care intarzie mereu

Trimite un mail anonim unui prieten care intarzie mereu

Nu ai pe nimeni in grupul de prieteni care sa intarzie mereu, mereu, mereu? Atunci, avem vesti proaste: tu esti cel/cea care intarzie, si e posibil ca grupul ala sa se fi saturat sa te astepte mereu, mereu, mereu.

Cu oamenii neseriosi trebuie sa fim duri, dar corecti. Ai intirziat mai mult de 10 minute, pa! Nu te asteptam, nu-ti spunem unde suntem si unde mergem decat atunci cand ajungem la destinatie. The hard way, ca altfel nu merge, chiar daca intarziatii astia sunt simpatici si haotici, de obicei.

Si iata, cineva s-a gandit sa ii aduca pe calea cea dreapta. Un site care se numeste mereuintarzie te lasa sa ii trimiti un email anonim cuiva care nu vine niciodata la timp.

Sa va spunem un secret: avem si noi in redactie pe cineva care intarzie, dar nu o sa ii Mentionam numele, ca nu-I fRUmos, NA. 

Si nici nu o sa va zicem ce contine emailul primit. Dar daca autorul site-ului citeste aceste randuri, iata niste feedback: e o virgula pusa acolo, fix intre subiect si predicat. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Campanii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related