Cu o floare în fund nu salvezi lumea

Cu o floare în fund nu salvezi lumea

Dar poți să strângi bani și să șochezi lumea și, poate, după ce va râde și se va indigna, își va pune întrebări: De ce o vază în formă de fund? Adică 100 de vaze în formă de fund, ediție limitată, care vin în trei nuanțe și care costă doar 45 de euro (fiecare). 

Au fost create de artistul Fredrik Andersson și realizate din ceramică, handmade, în parteneriat cu Wieden+Kennedy Londra, pentru organizația Positive East, în contextul London Pride, care are loc în această săptămână.  

Vaza în formă de fund este chiar ceea ce se vede, spun cei de la Wieden+Kennedy. O metodă de a strânge bani, de care fundația are mare nevoie, dar și un fel de a lupta cu stigma din jurul HIV. 

Nu subestimați niciodată puterea unui fund, spun Freddy Taylor și Paddy Treacy, de la Wieden+Kennedy London

”În ultimii ani mi-am dat seama că am această responsabilitate ca artist, da a da înapoi comunității LGBT, care este o parte importantă din viața mea. Oportunitatea de a face ceva în formă de fund a fost doar cireașa de pe tort”, adaugă Fredrik Andersson.

Alte acțiuni recente de susținere Pride aici sau aici.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related