Noua ŠKODA RAPID a invitat trei cupluri spontane la mare

Noua ŠKODA RAPID a invitat trei cupluri spontane la mare

Trăim zile fierbinți, în care toată lumea visează să dea o fugă până la mare, dar nu toți reușesc. Unii nu și-au planificat bine, alții nu au cu ce. Sau cu cine.

Pentru cei care au cu cine, dar nu le-au avut pe celelalte în weekendul 14-16 iulie, noua ŠKODA Rapid a pus la cale o ieșire spontană la mare.

Fericiții îndrăgostiți beneficiari ai activării ŠKODA Rapid au fost trei cupluri aflate vineri la shopping, sau în căutare de puțină răcoare, în mall-ul bucureștean ParkLake. Cei care se aflau prin preajmă la momentul potrivit au putut vedea cum, pe ecranul aflat lângă noua ŠKODA Rapid, pe care rula reclama mașinii, a apărut în direct actorul Vadim Rusu, care se relaxa pe plajă, la mare.

Acesta a intrat în vorbă cu oamenii din mall, având trei apariții surpriză în decurs de trei ore. Le-a făcut poftă de nisip și valuri și a invitat cele mai spontane trei cupluri să urce în modelul ŠKODA Rapid, care aștepta afară, și să plece direct la mare, cu o foarte scurtă oprire acasă, pentru a-și lua bagajele.

 

"Le mulțumim mult celor trei perechi de îndrăgostiți pentru spontaneitate, și le dorim să se bucure de cât mai multe drumuri frumoase împreună! Motto-ul ŠKODA Rapid este „libertate cu tot confortul”, și astfel am dorit să-i inspirăm pe oameni să încerce să-și urmeze cât mai direct și mai rapid impulsurile, gândurile de libertate, înainte ca acestea să se piardă printre tot felul de griji și „dar dacă...”.
Ideea activării s-a născut cât se poate de firesc și spontan – senzația că „orice este posibil oricând” e printre cele mai prețuite și greu de păstrat trăiri ale tinerilor, mai ales când iubesc. Provocându-i să plece la drum pe loc, ŠKODA Rapid și-a propus să-i inspire pe îndrăgostiți să-și celebreze și păstreze această super-putere, amintindu-le și că pot să fie mereu atenți la comoditate și la starea de bine.", a spus Patricia Zegreanu (Director de Marketing și Comunicare ŠKODA România).

 

Noua ŠKODA Rapid a fost expusă în mall Park Lake până pe data de 04.08.2017, împreună cu un reprezentant ŠKODA ce le-a oferit doritorilor toate detaliile despre mașină.

 

"Noua ŠKODA Rapid e o mașină dedicată cuplurilor la început de drum, o mașină surprinzătoare ca design, spațiu și finisaje față de cât de affordable e. Și ni se pare foarte valoros mesajul acesta – de multe ori oamenii își pierd spontaneitatea pentru că își imaginează că poate fi prea obositor sau costisitor să faci anumite lucruri. ŠKODA Rapid arată prin tot ceea ce este și face, inclusiv prin această activare, că poți împăca libertatea cu starea de bine. Și că echilibrul între cele două face bine atât distracției, cât și relației.", a spus Mihai Prisecaru (Managing Director Roddia).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related