TEDxConstanta Life: How To

TEDxConstanta Life: How To

100 de entuziasti TEDx din Constanta se vor intalni duminica, 10 Septembrie, pentru a schimba idei ce merita impartasite. Oameni remarcabili - la un loc pentru o zi de networking si dialog pe tema Life: How To. Evenimentul va avea loc la Zenith Conference & Spa Hotel, in statiunea Mamaia, si va aduce in prim-plan personalitati marcante care vor trata subiecte dintre cele mai diverse, precum inovatie, performanta ori arta - toate in contextul curent.

In editia din 2017, organizatorii TEDxConstanta propun un joc de imaginatie - o linie a timpului care sa suscite interesul si sa actioneze ca un vector al cresterii si initiativei personale in spiritul ideilor care merita impartasite.

“Personalitati remarcabile si artisti de calibru, la un loc, in aceeasi zi in Constanta? Cu siguranta vor contura si transmite idei interesante, noi, care sa transforme Constanta in orasul pe care ni-l dorim cu totii. Daca in prima editie am punctat inceputul acestui concept prin a fi "Out of the box!", in a doua editie TEDxConstanta, provocam vorbitorii si partenerii intr- noua directie: Life: How To!

Pe scena se vor analiza subiecte din viata unui om: a fi voluntar, a fi antreprenor, a fi parinte, a te dezvolta personal si spiritual, performanta sportiva, iar in zona Innovation Booth, partenerii vor expune tehnologii de ultima generatie. Promisiunea noastra, a echipei de voluntari din acest eveniment marca TEDx este ca vom prezenta idei frumoase si inovatoare si vom invita participantii la a trai tehnologia in direct.” a declarat Cornel Marcu, detinatorul licentei de organizare a evenimentului TEDx in Constanta.

“In spiritul ideilor care merita raspandite, ne raliem conceptului TED, care, pentru a doua oara, este adus la malul Marii Negre, in calitate de organizatori si sponsori. De ce? Pentru ca vrem sa fim un vector al schimbarii , al implicarii si al participarii active. Pentru contextul discutiilor profunde, conexiunilor iminente si dozei de inspiratie. Pentru idei îndraznete care faciliteaza inovata in afaceri, stiinta, tehnologie, design si arte.

Astfel, dragi participanti, parteneri, speakeri si voluntari, pentru toate motivele de mai sus, va asteptam pe 10 septembrie 2017, pentru o zi de dialog si interactiune, in care sa facilitam impartasirea de pasiuni si experiente, in stil TEDxConstanta.” a adaugat Raluca Elena Dinca-Ionita, Director Executiv al evenimentului.

Esti pe scaunul tau, la TEDxConstanta. Lumea este intr-o continua miscare, dar timpul sta pe loc. In fata ta, pe scena, stau oamenii de pe Cercul Rosu. Jocuri de cuvinte, anecdote care starnesc zambete si stare de bine, provocari, palme transpirate, genunchi moi, un sentiment de ameteala, oameni deosebiti si povesti frumoase. Inovatie, miscari sociale, pasiune, multa munca, lectii invatate si idei care merita impartasite. LIFE: HOW TO, sau, cu alte cuvinte, a doua editie TEDxConstanta, la malul Marii Negre.

Printre speakerii evenimentului se numara: Alex Dona, managing partner Times New Roman, Ioana Chicet-Macoveiciuc, bestselling author si blogger la Printesa Urbana, Tedy Necula, producator si regizor de filme inspirationale premiat, Andrei Rosu, primul om din lume care a finalizat circuitul 7 maratoane si 7 ultramaratoane pe cele 7 continente, record inregistrat in Cartea Recordurilor, precum si alti 6 vorbitori de exceptie.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related