În an centenar, TEDxConstanța 2018 te provoacă să devii ceea ce lași în urmă

În an centenar, TEDxConstanța 2018 te provoacă să devii ceea ce lași în urmă

În an centenar, TEDxConstanța 2018 te provoacă să devii ceea ce lași în urmă.

Succesul ediției de anul trecut a determinat organizatorii să revină.

TEDxConstanța, conferința care aduce la malul mării idei ce merită împărtășite, va avea loc sâmbătă, 27 octombrie. Oameni remarcabili, din toate colțurile gândirii – la un loc pentru o zi de networking și dialog pe tema We Are Legacy! - Suntem ceea ce lăsăm în urmă.

Evenimentul va avea loc la Zenith Conference & Spa Hotel, în stațiunea Mamaia, și va aduce în prim-plan personalități marcante care vor răspunde întrebării: Cum rezumăm cine am fost, cine suntem și ce rămâne după noi?

În ediția din 2018, organizatorii TEDxConstanța provoacă modelul tradițional de gândire – nu mai privim moștenirea ca pe un cadou, ci drept un împrumut de la generațiile viitoare. Un împrumut pe care îl transformăm împreună și care devine vectorul progresului și al inițiativei personale.

Vorbitorii ediției de anul acesta vin din domenii diverse, precum mass-media, educație, inovație socială, patrimoniu, etc. Un alt element care adaugă valoare și subliniază atât esența cât și complexitatea evenimentului este zona expozițională TEDxLab. Aici, participanții vor putea interacționa direct cu tehnologii inovatoare, roboți, gadget-uri și invenții care întrerup și schimbă realitățile cu care suntem obișnuiți și confortabili. Pentru a adăuga plus-valoare, echipa de organizare propune, de asemenea, o serie de momente care să surprindă și să îmbogățească experiența participanților. 

 

“Suntem deja la a treia ediție. Încet-încet, pas cu pas, căutăm să construim o comunitate demnă și, așa cum ne pricepem fiecare, facem tot ceea ce ține de noi ca să punem Constanța pe harta orașelor valoroase. Dacă anul trecut, în ediția Life: How To priveam viața ca ansamblu de momente, anul acesta schimbăm puțin paradigma ș i o privim ca un tot. Ca un fel de rezultat. 

We Are Legacy punctează, în principal, responsabilitatea noastră, a fiecăruia, de a adăuga ceva la ceea ce primim. Nu doar ducem mai departe o moștenire, ci o amprentăm cu ce avem noi mai bun și o oferim celor ce vin după noi. Pe scenă se vor analiza subiecte legate de diversitate culturală, educație, mass-media, sau, în aceeași măsură, arhitectură, patrimoniu cultural, construit sau imaterial. Orice ține de moștenirea pe care o primim, o transformăm ș i o ducem mai departe. Echipa de voluntari din acest eveniment marca TEDx îți promite o zi în care ai acces la altfel de informații, o zi în care te întâlnești cu oameni asemenea ție, o zi care va face o diferență” a declarat Cornel Marcu, deținătorul licenței de organizare a evenimentului TEDx în Constanța.

 

“Anul acesta consolidăm viziunea ș i liniile directoare ale ediției trecute TEDxConstanța. Ne asumăm în continuare că suntem un vector al schimbării și al implicării active în comunitatea locală prin aceea că răspândim ideile care fac diferența. Cu atât mai mult anul acesta, unul bogat în semnificații. Prin conceptul TEDxConstanța 2018, We Are Legacy, cristalizăm evenimentele curente, respectiv Centenarul și Anul European al Patrimoniului Cultural. Tema pe care o propunem este în conformitate directă cu contextul global și conturează cadrul discuțiilor profunde și inspirate, ridicând, totodată standardele de performanță și provocând generarea de idei și mai îndrăznețe. Astfel, dragi participanți, parteneri, speakeri și voluntari, vă așteptăm pe 27 octombrie 2018, pentru o zi de dialog și interacțiune, în care să facilităm împărtășirea de pasiuni și experiențe, în stil TEDxConstanța” a adăugat Raluca Elena Dincă – Ioniță , co-organizator al evenimentului.

 

Ești pe scaunul tău, la TEDxConstanța. Lumea este într-o continuă mișcare, dar timpul stă pe loc. În fața ta, pe scenă, stau oamenii de pe Cercul Rosu.

Jocuri de cuvinte, anecdote care stârnesc zâmbete și stare de bine, provocări, palme transpirate, genunchi moi, un sentiment de amețeală, oameni deosebiți și povești frumoase. Inovație, mișcări sociale, pasiune, multă muncă și lecții învățate.

Discursuri despre ce lăsăm în urmă. Idei care te pun pe gânduri. Faci legături, te provoci, îți pui întrebări și îți imaginezi ce urmează după tine. Sunt copii care, poate, depind de tine și care, poate, se uită curioși, cu ochi mari. Ai colegi mai tineri care poate
îți caută validarea. Treci zilnic pe lângă oameni care, într-un fel, te iau drept reper. 

Încet-încet, observi efectul de undă pe care-l creezi, înțelegi cum suntem toți interconectați și cum creionăm realitatea de mâine.

Împrumutăm viitorul de la generațiile următoare. Asta facem. Iar, în acest demers, suntem ceea ce lăsăm în urmă.

Cu alte cuvinte, We Are Legacy , sau cea de-a treia ediție TEDxConstanța, la malul Mării Negre.

Biletele se pot achiziționa de pe site-ul evenimentului.

 

Conferința TED oferă șabloanele generale pentru programul TEDx, dar evenimentele individuale, precum și TEDxConstanța sunt organizate independent.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related