Experienta userului la putere

Experienta userului la putere

In primul rand, UX designul nu este design de interfata. Ala e UI-ul. In al doilea rand, fix confuzia asta a fost unul dintre motivele pentru care o comunitate de specialisti din Bucuresti a luat taurul de coarne si a pornit Asociatia Romana de UX Design. Scopurile, ne povesteste Calin Fara (co-founder), au fost clare de la inceput: de informare si invatare si de pozitionare a UX-ului ca parte elementara nu doar in domeniul IT, cat si in alte domenii colaterale, precum e-commerce-ul. 

Pe langa cursurile online pe care le pun la dispozitie gratuit membrilor, principala activitate a asociatiei tine de evenimente - workshop-uri, meetups, conferinte dedicate unui singur speaker sau cu un program complex. Cel mai mare dintre ele insa ramane conferinta UX Bucharest aflata anul asta la a doua editie (3-6 octombrie). Timp de patru zile, evenimentul aduce pe scena specialisti internationali ale caror invataturi sunt ascultate atat de UX Designeri calificati, cat si de novici sau manageri si antreprenori.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related