Peter Dinklage paraseste Dragonstone-ul ca sa filmeze un ad Cisco

Peter Dinklage paraseste Dragonstone-ul ca sa filmeze un ad Cisco

Cel mai recent ad de la Cisco a fost leakuit *wink* si il are ca protagonist pe Peter Dinklage, adica nimeni altul decat actorul care-l interpreteaza pe Tyrion Lannister in Game of Thrones. (Da, Doamne, sa nu moara, sau, daca moare, sa invie!) 

Desi Peter nu accepta decat roluri de pitic, se descurca foarte bine in toate. Spotul face parte din campania Cisco numita “The Network. Intuitive.” si, asa cum se intampla cand cuvintele "tehnologie", "intuitie" si "artificial" se intalnesc in aceeasi propozitie, cascam ochii si ne incruntam.

Ogilvy si-au adaugat recent contul Cisco in portofoliu, asa ca l-au pus pe Dinklage sa cutreiere Londra si sa-si puna intrebari existentiale impreuna cu privitorii. Tehnologia de tip “intent-based networking” se pare ca va permite sistemelor informatice sa invete, in timp real, din tot soiul de experiente. Si, in felul asta, sa previna atacurile cibernetice.

Iar daca cele 3 minute cu Peter nu v-au fost suficiente, iata inca 16 in care face un rol memorabil in "La Vida Nuestra", un scurt-metraj facut de Estrella.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Campanii

Sectiune



Branded


Related