Ambasada Statului Israel vă invită la film: Retrospectiva Ronit Elkabetz

Ambasada Statului Israel vă invită la film: Retrospectiva Ronit Elkabetz

Ambasada Israel în România organizează Festivalul de film FOCUS: RONIT ELKABETZ, cu sprijinul Ambasadei Franței în România și al Institutului Francez din București, eveniment dedicat celebrei artiste israeliene care s-a stins din viață anul trecut.

Publicul este invitat să vizioneze, pe 6, 8 și 10 septembrie, la Cinema Elvire Popesco, patru pelicule de excepție care confirmă valoarea regretatei Ronit Elkabetz drept una dintre cele mai importante figuri feminine ale cinematografiei israeliene: Vine Fanfara și trilogia lui Viviane Amsalem.

Faimoasa actriță, a cărei carieră s-a împărțit între Tel Aviv și Paris, s-a făcut remarcată și în calitate de scenaristă și regizoare. În 2014, Divorțul lui Viviane Amsalem a fost nominalizat la Oscar la categoria „Cel mai bun film străin”, iar în 2015 a primit o altă nominalizare la aceeași categorie, la Globurile de Aur.

Parteneri media ai evenimentului: Hotnews.ro,  Știrile TVR, RFI România,  Ziarul Metropolis,  Observator cultural, Suplimentul de cultură,  Acoperișul de sticlă, Cinefan.ro,  Filme și Cărți,  IQads, Romania Journal,  Realitatea Evreiască,  Semne bune,  Ceașca de cultură, Calendar evenimente.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related