Grolsch a trezit curiozitatea și creativitatea participanților la prima ediție a Festivalului Awake

Grolsch a trezit curiozitatea și creativitatea participanților la prima ediție a Festivalului Awake

Toamna se numără experimentele, iar dacă ne uităm la ce-am avut până acum, vara aceasta a venit cu multe surprize și lucruri noi de experimentat pentru fiecare dintre noi. Creativ din fire, Grolsch ți-a stârnit curiozitatea și ți-a adus cele mai tari provocări care ți-au completat vara.

Provocarea Awake your curiosity” a început printr-un experiment caracteristic Grolsch și a încercat să arate cum se transpun vizual emoțiile pe care le simțim atunci când ascultăm muzică. Rezultatul a fost unul spectaculos și plin de intensitate, format din trei ingrediente esențiale: un concert live transpus prin  neuroștiință în artă vizuală.

Grolsch a adus emoțiile în prim plan și a reușit să scoată cotidianul din preocupările participanților. Participanții au putut savura un concert live Vița de Vie și au fost personajele principale într-un moment de artă creat chiar atunci,  prin analiza activității lor cerebrale. Experimentul a fost primul moment de “awakening” lansat de Grolsch în această vară și a pregătit terenul pentru trei zile pline de curiozități si activități creative dedicate participanților de la AWAKE Festival.

 

Alături de echipa Emagic, dar și de cei mai creativi experimentaliști, Grolsch a scris primul capitol al poveștii AWAKE Festival. Festivalul le-a adus participanților trei zile pline de inedit într-un cadru de poveste la Castelul Teleki , experiențe memorabile și concerte cu artiști români și internaționali. Lista de provocări a fost mare, iar fiecare a fost pregătită având în minte trezirea curiozității, dar și a creativității care există în fiecare dintre noi.

 

Ideea de experiment este parte din spiritul Grolsch, iar posibilitatea de a trezi curiozitatea consumatorilor printr-un festival nou, plin de provocări creative, a însemnat pentru noi prilejul unei colaborări frumoase cu toți partenerii.

Ne-am propus să amintim publicului că a gândi creativ și a face lucrurile diferit îți poate transforma viața – să devină mai bună și mai interesantă. De la lucruri simple precum crearea propriului tricou cu mesaje, până la poze gif realizate într-o realitate virtuală,  participanții la festival s-au bucurat împreună, în toate zilele festivalului, de spiritul AWAKE. Și au stat „Awake” mai ales alături de berea Grolsch și toate specialitățile prezente la „Berăria Experimentalistă” –aș menționa specialitatea Weizen la draught, care a putut fi savurată în premieră la festival”, a declarat Cristina Gherman, Global Brands Director, Ursus Breweries

 

Într-adevăr, consumatorii s-au putut bucura la toate barurile din cadrul festivalului de o bere rece Grolsch, dar și în premieră în România, de varianta la draught de bere nefiltrată din grâu - Grolsch Weizen. Berăria Experimentalistă provoked by Grolsch le-a oferit participanților posibilitatea de a testa diverse tipuri de bere - specialități și de import, dar și de a interacționa cu un invitat special – Andreea Verde. Ea a fost barmanul experimentalist ce a stat de vorbă cu cei care au trecut pe la Berăria Experimentalistă  și le-a povestit despre primele momente de barwoman” din viața ei.

Prima ediție a AWAKE Festival provoked by Grolsch a însemnat trei zile de trezire a creativității și deconectare de cotidian pentru toți participanții în căutare de experiențe noi.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related