ADPRO Team revolutioneaza comunicarea offline prin gama de sisteme de expunere pe textil FormTex

ADPRO Team revolutioneaza comunicarea offline prin gama de sisteme de expunere pe textil FormTex

Noile sisteme expozitionale dezvoltate de ADPRO Team raspund solicitarilor venite din partea agentiilor de a avea la dispozitie si in offline variante de afisare a mesajelor care sa fie usor de folosit si cu impact vizual puternic.

"Online este mai simplu" - cu totii stim asta. Acesta este unul din motivele pentru care companiile isi muta eforturile de promovare si construire a imaginii in zona digitala. Lipsa de interes pentru offline a dus la scaderea investitiilor si a inovarii. Motiv pentru care standurile expozitionale si evenimentele folosesc aceleasi unelte de afisaj invechite si fara atractivitate precum roll-up-urile sau pop-up-urile.

Daca acum cativa ani oamenii erau impresionati de un pop-up display cu grafica inspirata lucrurile incep sa se schimbe. Trecatorii sunt bombardati de mesaje si se asteapta la modalitati creative de atragere a atentiei.

Prin proiectul "FormTex" raspundem la aceasta nevoie si aducem un aer proaspat in prezentarea imaginii offline. Folosite in standuri expozitionale, lansari de produse sau la evenimente, varietatea de forme si estetica printului pe textil sunt gandite sa capteze privirile publicului." afirma Victor Visan (Director de Dezvoltare ADPRO Team, compania care are in portofoliu produsele FormTex).

 

Secretul sistemelor expozitionale FormTex este structura interna modulara si usoara formata din tuburi de aluminiu usor de asamblat. Peste aceasta se intinde un print textil cu caracteristici speciale printre care elasticitatea ridicata care ii permite sa se muleze pe conturul structurii interne.

 

O parte din agentiile romanesti au ales deja sa migreze campaniile de comunicare catre aceasta gama de sisteme de expunere fiind atrasi de serviciile si strategia orientata catre revanzatori a companiei.

Compania va prezenta in premiera gama de produse FormTex la targul Print&Sign care se va desfasura la Romexpo in perioada 26-29 septembrie.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Sectiune



Branded


Related