Romanian Artists Agency (RAA) își extinde portofoliul cu Shurubel

Romanian Artists Agency (RAA) își extinde portofoliul cu Shurubel

Odată cu începutul anului, un nou nume se alătură agenției de talent management Romanian Artists Agency. Andrei Lăcătuș, cunoscut sub pseudonimul Shurubel, a început colaborarea cu RAA din ianuarie, fiind reprezentat de Roxana Alexandru.

Shurubel este omul de radio care îți face diminețile mai bune, experiența lui în domeniu începând în urmă cu 13 ani la ProFm Campus. Ulterior, Shurubel și-a continuat cariera la Radio 21 și, din 2017, Virgin Radio Romania i-a devenit o a doua casă. Totodată, Shurubel este singurul VJ care a avut emisiuni la trei televiziuni muzicale din Romania, precum MTV, Music Channel și UTV.

Absolvent de Jurnalism și PR la Universitatea București, Shurubel s-a îndrăgostit de publicitate, motiv pentru care a aprofundat studiile la The Alternative School for Creative Thinking. După minte și răsplată, el caștigă un premiu la secțiunea dedicată studenților ”Young Lions” a festivalului de publicitate de la Cannes.

Este unul dintre cei trei fondatori ai canalului de comedie online 10lucruri.ro, acesta fiind contextul perfect pentru a-și dezvolta abilitățile în zona de scenariu, regie și actorie. În prezent, canalul a reușit să adune peste 25 de milioane de vizualizări și 250.000 de subscriberi pe Youtube.

În 2019 începe să se implice serios în stand-up comedy și își asumă din ce în ce mai mult rolul de content creator și online personality. Not too bad, as one would say.

"Eu cred că un om care vrea să se descopere creativ în mai multe domenii și care se simte mai mult copywriter decât account în viața lui proprie (n.r. aici, evident, ma descriu pe mine) are nevoie de niște parteneri de drum care să îl vadă nu doar ca pe un "influencer". Ce termen limitativ! Cred că urmează cea mai importantă perioadă a evoluției mele în întreg domeniul creației și stiu că fetele de la Romanian Artists Agency au înțeles asta. Sper, totusi, că au ele un plan, fiindcă eu merg pe instinct de prea multa vreme!", a declarat Andrei “Shurubel” Lăcătuș.

 

"Shurubel e un tip aparte, extrem de creativ și cu un caracter minunat – suntem siguri că este o alegere bună, atât din partea noastră, cât și din partea lui. Cu o astfel de personalitate suntem convinși că va completa foarte bine portofoliul agentiei noastre, iar el va ajunge acolo unde merită, pe covorul roșu al personalităților ce influențează tinerii în mai bine.", a declarat Roxana Alexandru (Talent Manager la Romanian Artists Agency).

 

Romanian Artists Agency este o agenție de talent management, înființată în urmă cu 8 ani de către Roxana Alexandru și Ana-Maria Apostoiu. Fiind în top 3 agenții de talent management din țară, Romanian Artists Agency reprezintă artiștii în relația lor cu industriile creative și consumatoare de conținut creativ.

Romanian Artists Agency reprezintă celebrități precum Virgil Ianțu, Adrian Despot, Răzvan Exarhu, Sore, Ciprian Marica, Paul Ipate, Lili Sandu, Octavian Strunilă.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related