Cocktail savuros sau combinație bombă?! Morning Glory, Morning Glory, pregătiți ascultătorii

Cocktail savuros sau combinație bombă?! Morning Glory, Morning Glory, pregătiți ascultătorii

Ramona Dumitrescu, fost DJ la Radio Virgin, se alătură echipei cu sânge de rocker. Ramona este o voce foarte apreciată din industria radioului încă de acum 7 ani de când a deschis prima dată microfonul. Se întâmpla la matinal la PRO FM unde ne-a trezit la primele ore ale dimineții vreme de 2 ani. A plecat apoi la Smart FM unde a făcut echipă cu Vlad Craioveanu, tot pe matinal. Din 2020 o auzeam zilnic la Virgin Radio și, acum aflăm că mereu a visat să se trezească alături de Răzvan Exarhu.

“ ‘Ai grijă ce-ți dorești, că s-ar putea să devină realitate’ - sunt confirmarea vie a acestei zicale! În urmă cu vreo 5 ani am fost întrebată de unul dintre șefii mei cu cine aș vrea să fac matinal, iar răspunsul meu a fost: ‘Exarhu’. La vremea respectivă nu s-au aliniat planetele și nu știu ce a făcut doamna Neti de a durat 5 ani să se întâmple, dar mai are românu’ o vorbă dragă mie și anume: ‘better late than never’! Sunt nerăbdatoare să încep acest nou capitol profesional. N-o să mint, am foarte mari emoții, dar cred c-o să fie constructive.  Ce pot să mai spun? It rocks - evident! Pregatiți-vă, fiindcă asta înseamnă că în vreo cinci ani ne vedem la Hollywood” , ne spune Ramona.

Răzvan Exarhu este vocea emblematică de radio care crește matinalul Rock FM de 7 ani.

După 7 ani, Morning Glory cu mine a devenit o emisiune mainstream, chiar dacă pentru unii Rock FM sună a post de nișă. Spiritul acestei stații aduce împreună profile demografice contrastante, după cum se vede și la concerte, și in audiențe. Alte lucruri care ne unesc sunt umorul, empatia, educația, energia, revolta și cearcănele. Ramona este un om de radio bun și harnic iar eu - un misogin care crede că un matinal fără o voce de femeie e ca Morning fără Glory. În plus, în sfârșit, râsul meu are un partener pe măsură în râsul noii mei colege. Acum rămâne doar să mă decid când îi deschid microfonul.”, spune Răzvan.

Răzvan Exarhu și Ramona Dumitrescu fac echipă bună și în cadrul agenției care îi reprezintă, Romanian Artists Agency. Roxana Alexandru- talent manager, a fost prima care a sesizat potrivirea dintre cei doi și nu s-a lăsat până nu a făcut posibilă transpunerea ei pe radio pentru ascultători.

Căutam cu Răzvan de ceva vreme o parteneră pentru Morning Glory. Aveam nevoie de cineva cu prezență de spirit, energie, umor și poftă de viață dis de dimineață. Când am semnat cu Ramona anul trecut, îmi trecuse prin minte un gând cum ar fi dacă…?!’ dar, ca să îl materializam a trebuit să așteptăm momentul și să pregătim contextul. Va fi un cuplu de matinal surprinzător și revigorant. Îi mulțumesc lui Răzvan pentru că a validat alegerea, dar și lui Florin Ciobîcă pentru că are încredere în viziunea noastră.”, declară Roxana Alexandru, talent manager Romanian Artists Agency.

Morning Glory este difuzat de luni până vineri, între 7 și 10 dimineața. Rămâne să auzim când i se deschide microfonul Ramonei și îi urăm succes în noua echipă.

Romanian Artists Agency este o agenție de talent management, înființată în urmă cu 12 ani de către Roxana Alexandru și Ana-Maria Apostoiu. Fiind în top 3 agenții de talent management din țară, Romanian Artists Agency reprezintă artiștii în relația lor cu industriile creative și consumatoare de conținut creativ. Portofoliul RAA cuprinde nume iconice din România precum Virgil Ianțu, Adrian Despot, Lili Sandu, Shurubel, Bogdan Ciudoiu, Sore, Diana Bulimar, Șerban Copoț, Anca Dumitra și mulți alții.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related