International Academy Of Wedding & Event Planning intra pe piata din Romania

International Academy Of Wedding & Event Planning intra pe piata din Romania

Pasionații de organizarea evenimentelor private și wedding plannerii profesioniști vor putea să se specializeze la cel mai înalt nivel urmând un program internaţional certificat, lansat pe piața din România de agenția de training Creative Business Management, în colaborare cu International Academy of Wedding & Event Planning din Marea Britanie. Cursurile sunt disponibile în format online, în cadrul unei platforme unde cursanții pot  urma modulele celor 4 cursuri disponibile pe o durată recomandată de 12 săptămâni, 6 luni sau 9 luni, în funcţie de complexitatea cursului, dar au la dispoziţie până la 2 ani pentru finalizarea acestuia. La finalul cursului, participanții vor da un examen în urma căruia vor obține o certificare recunoscută şi acreditată internaţional de către Northern Council for Further Education (NCFE).

Campusul virtual al academiei britanice de wedding planning oferă cursanților posibilitatea de a urma cursurile în ritmul propriu dar pe o perioadă limitată de doi ani. În acest timp, cursanţii au la dispoziție suportul de curs, tutoriale video, fișe de lucru şi alte materiale interactive, creative şi practice, dar şi traineri dedicaţi care îi ghidează în formarea ca profesionişti în domeniul ales. La încheierea fiecărei unitati din curs, participanţii realizează un proiect practic simulat, astfel încât să aplice şi să îşi însuşească practic noţiunile acumulate. Trainerul va oferi feedback şi recomandări pe aceste proiecte. Cursurile sunt disponibile în limba engleză și variază ca tematică și preț în funcție de programul ales.

 

Parteneriatul cu Creative Business Management include lansarea pe piața din România a primelor patru cursuri de organizare de nunți cu următoarele specializări : Planificarea și designul evenimentelor speciale (nivel avansat), Curs de wedding planning, styling și design, Curs de wedding și event planning și  Designul evenimentelor  

 

 

“Cursurile de wedding planning vin ca o completare firească a trainingurilor de organizare de evenimente susținute de peste 7 ani de agenția noastră. Această completare vizează un nivel de specializare care nu există în prezent pe piața din România și urmărește un trend tot mai vizibil în zona de evenimente private și anume meseria de wedding planner.”, spune Bianca Preda, business manager în cadrul Creative Business Management.

  

Academia Internationala de Wedding Planning este singura instituție de training din Marea Britanie care oferă cursuri de specializare acreditate în designul și conceptul tematic al nunților și evenimentelor private. Certificările obținute în urma cursurilor oferite de Academia Internationala de Wedding Planning sunt recunoscute ca fiind la cel mai înalt nivel de competență atât în Marea Britanie cât și la nivel internațional. Acreditările pot fi trecute ca recomandare pe cărți de vizită, site-uri personale sau profesionale, ca o dovadă incontestabilă a calificării celor care au urmat cursurile Academiei. Cursurile sale sunt adaptate periodic trendurilor și noutăților în organizarea de evenimente private. International Academy of Wedding & Event Planning are centre educaționale în Marea Britanie, Australia, Noua Zeelanda și Statele Unite ale Americii.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related