Virgil Ianțu pornește o revoluție culturală cu noul sezon “Câștigă, România!”

Virgil Ianțu pornește o revoluție culturală cu noul sezon “Câștigă, România!”

Al doilea sezon “Câștigă România!” va putea fi urmărit pe TVR 2, de luni până joi, de la ora 20:00.

Astăzi, pe TVR2, de la ora 20:00, începe al doilea sezon al “Câștigă România!”, emisiune prezentată de Virgil Ianțu. Încă de la primul sezon, show-ul TV a atras atenția publicului, iar primele rezultate au mobilizat echipa de producție să atingă noi performanțe.

"Emisiunea “Câștigă România!” este un format care a demonstrat că se poate. Un format românesc, care din primul sezon a acoperit o nevoie reală existentă în rândul publicului, nevoia unei emisiuni concurs pe teme de cultură generală. În primul sezon ne-am bucurat de aprecierea și încrederea publicului, astfel că ne-am dorit să ridicăm standardul emisiunii. Peste 2,2 milioane de telespectatori au urmărit primul sezon, așă că, pornind de la această premisă, ne-am dorit să devenim mai competitivi și am plusat cu un pachet grafic mult mai dinamic și de impact. Apoi, ne-am propus să creăm suspans prin conținut, astfel încât să ispitim cât mai mulți oameni să urmărească emisiunea, în special tineri. Eu zic că vom reuși, pentru că produsul este foarte bun.

De altfel, feedback-ul primit este cel care ne-a determinat să venim și cu o comunicare puțin diferită, cu un mesaj foarte puternic. Și mă refer aici la promo-ul pentru noul sezon, un manifest care face apel la nevoia de revoluție culturală. Ingredientele au fost alese cu atenție: locația, unică în lume - Biblioteca Universității Tehnice din Iași; personajele - elevii Școlii de Televiziune și Film din Iași; dar și muzica. Încă o dată, vreau să îi mulțumesc lui Grasu XXL pentru răspunsul prompt și implicare.

“Curaj” este coloana sonoră a promo-ului, fiind o piesă mai veche care exprimă o problemă actuală, pe care ne dorim și trebuie să ne propunem să o aducem spre atenție, pentru a trage încă un semnal de alarmă asupra lipsei investiției în educație", a declarat Virgil Ianțu, gazda emisiunii “Câștigă România!”.

 

 

"Virgil Ianțu este o personalitate puternică, un excelent entertainer capabil să creeze suspans și să stârnească interesul față de un produs în rândul tuturor generațiilor. “Câștigă România a fost pentru noi un pariu câștigat, în sensul în care ne doream foarte tare pentru el un produs de televiziune care să îmbine divertismentul de calitate cu pilonul-educație, punând accent pe un format care să readucă acel umor-ironic, specific lui Virgil, de care ne era dor tuturor. Suntem fericiți că TVR s-a dovedit un partener de încredere, care a ținut cont de recomandările și dorința noastră de a oferi un format îmbunătățit de la un sezon la altul. Garantăm pentru un proiect din ce în ce mai bun, care va capta atenția telespectatorilor și care promite să facă revoluție culturală", a mărturisit Ana-Maria Apostoiu, partener fondator Romanian Artists Agency, agenția de management care îl reprezintă pe Virgil Ianțu.

 

“Câștigă România!” s-a bucurat de succes și pe plan internațional fiind singurul format din Europa Centrală și de Est selectat de European Broadcasting Union în competiția Eurovision Creative Forum, un eveniment dedicat industriei media din Europa. “Câștigă România!” este un format 100% românesc, dezvoltat de Televiziunea Română împreună cu Zucchero Media.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related