Art Fashion Fair | Eco Cult

Art Fashion Fair | Eco Cult

Art Fashion Fair a devenit, de ceva vreme, o mică comunitate de designeri care încearcă să ofere raspunsuri căutătorilor de idei care calcă pragul târgului, din ce in ce mai mulți cu fiecare noua ediție.  Într-o societate în care ni se spune  cum să ne îmbrăcăm, ce parfumuri să folosim, cum să gândim, pe cine să iubim, pe cine să detestăm și asta agresiv și clipă de clipă, cu fiecare panou publicitar, spot TV, sau rafturi întregi cu „uniforma” de  sezon, o mână de oameni vă propun altceva. 

Pentru că contează, suntem diferiți și e important să fim fericiți rămânând noi înșine. Asta nu se poate luând apectul unei mase comune, purtând milioane de lucruri  identice,  făcute și ele de milioane de mâini neștiute. Poate părea superficială strădania de a căuta pantofii, colierul sau geanta care să ne reprezinte, dar, din nou, contează.

Viața e complicată și altfel înfrunți o zi purtând un inel care te face să visezi, altfel calci printre frunzele moarte în pantofii care te fac să zâmbești. Despre asta e vorba, despre cum te fac aceste lucruri să te simți, lucrurile făcute special parcă pentru tine. Noi știm că purtând rochițele cusute de Muna sau Mihaela, pantofii Oanei,  parfumul Iuliei sau cerceii colorați ai Monicai, ne simțim altfel, deși noi suntem designerii, abia așteaptăm o nouă ediție pentru a ne vedea unii altora lucrările și, după două zile de târg, nu plecăm niciodată cu mâna goală.

Vă așteptăm sâmbătă și duminică, pe 21 și 22 octombrie, la Art Fashion Fair | Eco Cult să descoperiți colecțiile noi ale designerilor neliniștiți selectați de Roxana Silean, care vă așteaptă doar pe voi. Luati-va o prietena si cateva ore, veti avea nevoie de timp si veti avea nevoie sa discutati cu cineva pentru ca, nu stiu ce impresie v-au facut randurile mele, dar Art Fashion Fair nu este chiar cum v-asteptati sa fie. E altfel.

 

Mihaela Coman, jewellery designer

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related