Nu e ușor să distrugi ceea ce trebuie distrus

Nu e ușor să distrugi ceea ce trebuie distrus

Se întâmplă uneori ca în țesătura universului să se creeze noduri importante. Sunt momente cărora nu le dai atenție la început și apoi se rostogolesc și se fac vizibile, imposibil de ignorat. Așa este mișcarea #metoo. S-ar putea crede că nu s-a spus nimic nou aici, că totul se știa deja și istoria merge netulburată înainte. Dar chiar dacă lucrurile se știu și zidurile sunt acolo, de mii de ani, asta nu înseamnă că nu ar trebui să încercăm să trecem de ele. Fiecare din mărturiile femeilor și ale bărbaților din ultimele săptămâni au constituit un pumn dat în zidul acesta. 

Și apoi mai e tăcerea. Tema de săptămâna aceasta din Dilema Veche. Când renunțăm la ea? Cât îi suntem prizonieri?

Și apoi, spotul acesta la Hornbach, făcut de Heimat. Un spot în care nu se spune nimic. În care o femeie lovește și dărâmă, până la epuizare. Și solidaritatea concluziei scrise de la final: “Nu am spus niciodată că va fi ușor”.

Un spot care surprinde foarte bine intensitatea acestei ultime perioade, fără să exagereze inutil și fără artificii victorioase:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related