Internetics 2017 dă întâlnire creativilor la Gala de Premiere din 24 noiembrie

Internetics 2017 dă întâlnire creativilor la Gala de Premiere din 24 noiembrie

Festivalul de branding, marketing și advertising online Internetics 2017 dă întâlnire creativilor la Gala de Premiere care va avea loc pe 24 noiembrie la DESCHIS Atelier, urmând ca în final să îi reunească la DESCHIS Gastrobar pentru after party.

Ediţia cu numărul 17 de Internetics își va afla câștigătorii vineri, 24 noiembrie, în cadrul Galei de Premiere care avea loc de la ora 19:30 la DESCHIS Atelier, pe Splaiul Unirii 160, un spațiu polivalent, deschis către artă și evenimente sociale, care a dat o nouă viață fostei secții de filatură a Fabricii Industria Bumbacului. Noutatea Deschis Atelier stă în design, poziționare și funcționalitate, păstrând multe elemente din fosta sală de producție și găzduind, acum, seri de film, ateliere, teatru, lansări, evenimente corporate și altele.

 

Numele câștigătorilor le vom afla de la Andi Moisescu, prezentator al Galei și producător general al APROPO TV, dintr-un total de 131 de înscrieri provenind de la 24 de agenții și companii participante, pentru 51 de branduri.

De la 22:30 vor fi sărbătoriți câștigătorii ediției la DESCHIS Gastrobar, într-un afterparty pe muzica lui DJ Vasile. Cu o carieră de peste 25 de ani în care s-a definit prin fuziunea genurilor muzicale, DJ Vasile aduce la DESCHIS Gastrobar stilul său eclectic în fața comunității de oameni activi-creativi pe care spațiul își propune să îi aducă împreună. Deschis Gastrobar înseamnă indoor și outdoor totodată, iar interiorul este o extensie a popularului rooftop, ce funcționează drept restaurant seara după ora 18 și în weekend. Detalii despre acces în eventul de pe pagina de Facebook Internetics.

Lucrările câștigătoare vor trece de o comisie formată din 33 de jurați specialişti din telecom, IT & electronics, servicii financiare, FMCG, retail, dar şi consultanţi independenţi. Aceștia vor decide cui vor acorda trofeele de Aur și Argint pentru fiecare categorie și premiile speciale anuale pentru „Best Use of Technology" şi „Most Creative Client of the Year". La finalul serii vom afla și care este Agenția Anului în 2017, conform punctajului acumulat din numărul de nominalizări și trofee.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related