[Milka de Craciun] Rinalda Faraian: Am creat o hartie de impachetat pe care as vrea sa o primesc eu insami

[Milka de Craciun] Rinalda Faraian: Am creat o hartie de impachetat pe care as vrea sa o primesc eu insami

E doctoranda la Literatura Engleza si preda cursuri in norvegiana, dar deseneaza in toate limbile. Cel putin cand vine vorba de designul de Craciun al ambalajului de impachetat cadourile Milka. Pe testatelea, caci avem in posesia noastra inscrierea Rinaldei Faraian in competitia "Impacheteaza fiecare zi in tandrete, Craciunul acesta". Omul de zapada zambitor, ciorapelul plin cu acadele si saniuta cu cadouri sunt elementele pe care Rinalda le-a asezat meticulos pe fundalul lila specific brandului. Am intrebat-o mai multe despre ce face in viata de zi cu zi si ce isi doreste sa faca pe viitor. Ne-a zis ca se va muta intr-o casa cu multe geamuri, de unde va scrie si ilustra o carte pentru copii. Mai pe termen scurt, Rinalda e curioasa, evident, care va fi deznodamantul competitiei Milka, in care te poti inscrie si tu pana pe 26 noiembrie, ora 23.59

E clar ca zapada in lumina zilei: vine Craciunul si Milka are nevoie de ambalajele care sa transmita cel mai bine tandretea acestei sarbatori. Ai brieful explicat foarte bine, deci sa n-ai nicio retinere. Mai ales ca, la finalul competitiei, te asteapta multa ciocolata si premii in valoare de 2.000 de euro. Pai nu vrei sa rupi gura targului anul asta cu cadouri si mai misto?

 

Despre Rinalda

Sunt doctoranda in anul 3 la Literatura Engleza, dar pasiunile mele sunt multe si diverse - pe langa predatul de norvegiana si tradusul din aceasta limba, ma ocup in special de desenat si ilustrat :) Un alt hobby important este gimnastica, facuta de acasa si cu mare drag in fiecare zi (mergeam si la street dance intr-o vreme dar un accident recent la glezna m-a oprit din orice e prea intens, deocamdata).

Ca planuri de viitor, as vrea sa ma mut cu prietenul meu intr-un loc cu multa lumina, sa ma reapuc de scris si sa public o carte pentru copii scrisa si ilustrata de mine!

 

Decizia de a inscrie

Urmaresc competitiile voastre de design de multa vreme, dar nu am avut pana acum curajul sa ma inscriu. Cand am vazut ca Milka organizeaza o astfel de competitie, nu am ezitat nicio secunda.

Am mai creat o hartie de impachetat anul acesta (disponibila in librariile Carturesti din primavara), asa ca pot spune ca particip cu (putin mai multa) incredere la acest concurs.

 

Milka, prin filtrul ei

Milka e bucuria pe care ti-o daruiesti cand ai nevoie de putin dulce in viata ta. Mi se pare cel mai vesel si accesibil brand de ciocolata de pe piata, in momentul acesta.

 

Abordarea briefului

Aceasta prima inscriere in concurs a fost facuta cu gandul la zapada si la bucuria pe care o aduce. Cand ninge, orasul este mai linistit, sunetele sunt estompate si magia poate sa apara in cele mai mici detalii. Un om de zapada care zambeste, un ciorapel plin cu acadele, o saniuta care poarta cadouri in spate - toate aceste elemente se intalnesc pe hartia mea de impachetat pentru a crea atmosfera de bucurie a anticiparii Craciunului.

Desigur, planuiesc sa mai inscriu cateva idei pana se incheie competitia. Nu exhaustiv de multe, deoarece cred in calitate mai presus de cantitate - dar am mai multe idei care vor sa iasa la lumina si ar fi pacat sa le inchid in mine.

 

Relatia cu ciocolata

Aoleu, mananc prea multa si prea cu pofta. Cateodata exagerez cu mancatul de ciocolata, dar cine nu o face? Mai ales acum, cand e atat de urat afara.

O cana de ceva cald si niste bucatele de ciocolata in timp ce stai infofolit in patura si te uiti la zapada cum cade - nu trebuie nimic mai mult.

 

Daca tandretea ar fi un personaj dintr-o poveste de Craciun

Tandretea e aburul din cana de cafea facuta de cineva care te iubeste. E prietenul care stie cand ai nevoie de un umar pe care sa plangi. E Mos Craciun care nu trece cu vederea copiii sarmani, aducandu-le cadouri impachetate de maini de oameni cu suflet bun in cutii de pantofi. E fulgul de zapada care ti se topeste pe varful nasului, aducand un strop de bucurie copilareasca.

 

Catre public si juriu

Am creat o hartie de impachetat pe care as vrea sa o primesc eu insami - in ea am pus toate sentimentele mele tandre, cu iubire fata de perioada aceasta si fata de ciocolata. Am incercat sa creez un echilibru vizual al elementelor de design si sa nu incarc prea mult imaginea de ansamblu. Am pastrat culoarea fundalului mov, pentru a putea ilustra mai bine zapada si fulgii de nea contrastanti.

As ruga publicul sa aleaga cu sufletul si cu inima, dar si sa voteze cu un ochi critic. Pe juriu il felicit pentru implicare si imi doresc sa le placa creatiile mele cel putin la fel de mult cat mi-a placut mie sa le ilustrez. In cele din urma conteaza sentimentele pe care le pui in fiecare desen si care sunt transmise mai departe privitorului. Un Craciun plin de iubire si tandrete va doresc tuturor!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related