Se caută un înlocuitor pentru cea mai populară fotografie de pe planetă

Se caută un înlocuitor pentru cea mai populară fotografie de pe planetă

În anii 90, fotograful Chuck O'Rear se plimba cu mașina pe Sonoma Highway când a oprit la un moment dat să facă o fotografie. ”Totul era perfect. Lumina, norii, iarba”, își amintește Chuck. ”Am ieșit, am făcut fotografia. Și restul e istorie”.

Au trecut mulți ani de atunci, iar fotografiile lui au apărut în sute de publicații. Aceea, însă, a rămas cea mai cunoscută. Și a fost văzută de miliarde de oameni, în fiecare zi. Se numește Bliss și a devenit wallpaperul default pentru sistemul de operare Windows XP de la Microsoft. 21 de ani mai târziu, agenția suedeză House of Radon l-a căutat pe Chuck O'Rear să creeze o nouă generație de backgrounduri pentru Lufthansa, ”New Angles of America”.

”Fac 76 de ani și realizez cât de mult a însemnat Microsoft Bliss pentru viața mea. Ca fotograful celei mai privite fotografii din instorie, m-am bucurat de fiecare secundă de faimă. Așa că sunt încântat de această continuare pentru Lufthansa. Până la urmă, telefoanele mobile au devenit locul principal prin care oamenii văd fotografii. Mă bucur că iau parte la asta”, spune Chuck.

 Imaginile realizate de el în această campanie pot fi văzute aici. Am ales câteva dintre ele:

 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related