Consumatorii sustin campania Microsoft "I'm a PC"

Dupa Bill Gates, Jerry Seinfeld sau Eva Longoria a venit randul consumatorilor sa apara in campania Microsoft "I'm a PC", realizata de agentia Crispin Porter& Bogusky, Miami, informeaza AdAge.

Ultimele doua spoturi ale campaniei (1, 2) compileaza continutul generat de utilizatori pe site-ul Windows.com. In cadrul paginii de Internet, consumatori din intreaga lume au fost invitati sa incarce clipuri video de 5 secunde in care sa apara afirmand "I'm a PC" si sa exprime apoi o preferinta personala (exclus obscenitati).

Potrivit unui purtator de cuvant al Microsoft, in primele zile dupa lansarea campaniei "I'm a PC", mai mult de 17.000 de fotografii si video-uri au fost urcate de consumatori pe site, in speranta ca vor fi selectati si inclusi in spoturile TV.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar


Comentarii

burebista dacu
acum 15 ani
bill gates a rescunoscut ca are apple acasa // jerry a aparut in serialul lui cu aceeasi marca de computer... acum asteptam sa vedem ce iese, nu?

daca te uiti la cotele de piata, faptul ca microsoft considera apple un competitor serios, poate ca inseamna ceva :)



Branded


Related