Storia.ro găzduiește Portret de Familie 2017

Storia.ro găzduiește Portret de Familie 2017

Portret de Familie, cea mai amplă campanie publică de fotografie, organizată de Foto Union, se desfășoară anul acesta în Casa Storia, într-un spațiu de poveste pe strada Povernei, nr. 34, în apropiere de Piața Romană.

De miercuri, 6 decembrie, și până marți, pe 12 decembrie, cei care își doresc să păstreze o amintire frumoasă alături de cei dragi sunt așteptați zi de zi, de la 17:00 la 21:00, în Casa Storia, amenajată în ton cu sărbătorile de iarnă. Ca în fiecare an, participanții vor primi cadou un portret de familie.

Parteneriatul dintre Storia și Foto Union a început anul trecut, când Storia și-a propus să afle ce înseamnă familia pentru cei mai tineri participanți la Portret de Familie și a folosit răspunsurile acestora pentru a realiza o definiție cu adevărat specială: 

  

 

Anul acesta, Storia și-a asumat un rol firesc pentru o platformă de anunțuri dedicată exclusiv sectorului imobiliar – acela de gazdă. Casa Storia, spațiul de desfășurare pentru Portret de Familie 2017, este un apartament primitor de pe Povernei 34, care le-a permis organizatorilor să amenajeze un cadru fotografic de poveste în curtea apartamentului.

 

“Portret de Familie este unul dintre cele mai așteptate și iubite proiecte Foto Union, iar mulți dintre cei care participă o fac an de an, așa că au strâns o adevărată colecție de portrete. De aceea, pentru noi e important ca fiecare ediție să aibă și un element de noutate. Mă bucur că prietenii de la Storia m-au sprijinit în acest demers și au venit cu propunerea de a găzdui Portret de Familie în Casa Storia. Astfel, proiectul s-a desfășurat pentru prima dată atât outdoor, cât și indoor, așa că sper că amintirile dragi ale celor care vor trece pragul Casei vor fi și mai de neuitat mulțumită decorului magic pe care l-am creat împreună”, a declarat Cristian Șuțu, fotograf și organizator al proiectului.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related