Kooperativa 2.0 lansează alături de Veranda Mall proiectul „Portret de Copil”, celebra serie fotografiată de Cristian Șuțu

Kooperativa 2.0 lansează alături de Veranda Mall proiectul „Portret de Copil”, celebra serie fotografiată de Cristian Șuțu

Între 4 și 6 iunie, părinții care își doresc să celebreze Ziua Copiilor sunt invitați să vină cu cei mici la Veranda Mall pentru a participa gratuit la o ședința foto unică, realizată de cunoscutul fotograf Cristian Șuțu. Copiii vor primi un portret profesionist, demn de înrămat. Evenimentul va avea loc de vineri până duminică, între 12:00 și 16:00. 

„Portret de Copil” a ajuns la a 10-a ediție și face parte din seria „Portret de.. ”, unul dintre cele mai populare proiecte fotografice, cunoscut și pentru „Portret de Familie” sau „Portret de Femeie”, realizate de Cristian Șuțu, coordonator Studio Foto Union și părinte. 

Evenimentul este o inițiativă a agenției de comunicate integrată Kooperativa 2.0, alături de Veranda Mall, Siviero Maria și agenția Vertify, specializată în SEO și content marketing.

 

“După un an lipsit de petreceri și experiențe inedite împreună, ne bucurăm să anunțăm un eveniment organizat de dragul copiilor și al comunității în care îi sărbătorim pe cei mici așa cum trebuie. Împreună cu Studio Foto Union și Siviero Maria vrem să dăm ocazia copiiilor să se distreze și să devină mici staruri în lumina reflectoarelor, în cadrul proiectului fotografic „Portret de copil”, a spus Oana Boiangiu, Senior Marketing Coordinator Veranda Mall.   

 

Părinții și copiii vor putea pleca acasă cu un portret realizat în mod profesionist care să le amintească cu drag de cea mai frumoasă perioadă din viață: copilăria.

Tot weekendul va fi un cadou inedit și o experiență frumoasă pentru participanți. Proiectului i s-a alăturat și gelateria italiană Siviero Maria care îi va bucura cu câte o înghețată din partea casei pe toți cei prezenți la eveniment, fie ei mici sau mari.

 

„Ne-am bucurat mult când am primit invitația de a ne alătura proiectului Portret de Copil, pentru că nimic nu se compară cu bucuria de pe fața unui copil. Și trebuie să recunoaștem cu toții că lucruri mici, precum o înghețată, pot să aducă zâmbete de bucurie pe fața oricărui. Iar povestea Siviero Maria, care este o poveste de familie, așa a început, acum peste 60 de ani, din dorința unui părinte a 6 copiii câți erau în familia Visani, ca oricine, oriunde în lume să se poată bucura de un gelato autentic italian.”

 

Fotografiile se fac în ordinea sosirii, fără a fi nevoie de programare. Acestea vor fi trimise părinților în format digital, pe adresa de email pe care o vor lăsa la locul de desfășurare a evenimentului sau vor putea fi descărcate de pe pagina de Facebook Portret de Copil, canalele de comunicare online ale Veranda Mall și ale partenerilor.

Evenimentul se dorește a fi un cadou pentru comunitate, oferindu-le o experiență frumoasă celor mici, dar și o amintire demnă de pus în ramă părinților lor.

Cristian Șuțu este coordonatorul studioului Foto Union și realizează, încă din 2011, campanii publice de fotografie. Astfel i-a apărut ideea de a realiza o serie de proiecte cu tema „Portret de…”, prin care oricine să poată beneficia de o sesiune profesională de fotografie și să primească un portret cadou. Până acum, în cadrul seriei au avut loc evenimente dedicate familiei sau femeilor, iar „Portret de Copil” este o continuare firească a acestora.

 

„Portret de Copil se întâmplă deja de 10 ani. Iar eu încerc să mă obișnuiesc cu ideea că primii copii fotografiați în cadrul acestui proiect fotografic sunt acum adulți, ceea ce înseamnă că în curând o să încep să îi fotografiez pe copiii lor. Altfel spus, da, eu cred că noi, cu Portret de Copil, scriem, într-un fel, un capitol din istoria copilăriei. Ceea ce, trebuie să fiți de acord cu mine, e minunat.”, a declarat Cristian Șuțu.

 

Veranda Mall și Siviero Maria s-au bucurat să pună umărul la acest proiect, care sărbătorește copiii, după un an atât de dificil și incert pentru ei și părinții lor. 

 

“Veranda Mall s-a implicat activ, încă de la înființare, în dezvoltarea comunității din cartierul Obor, care a devenit parte din identitatea mallului. Astfel că, orice eveniment care aduce culoare și un prilej de sărbătoare în zonă este mai mult decât binevenit.”, a continuat Oana Boiangiu.

 

„Portret de Copil” promite multă voie bună și o experiență de neuitat, într-un mediu sigur. Ca sponsor și studio fotografic inedit pentru un weekend, Veranda Mall îi va găzdui cu mare drag și responsabilitate pe toți participanții. Aceștia vor fi rugați să respecte măsurile de distanțare socială cu care ne-am obișnuit deja și să poarte mască în incinta centrului comercial.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related