Trebuie sa fii mascat sa intri intr-un sex shop?

Trebuie sa fii mascat sa intri intr-un sex shop?

PieseAuto.ro este un brand respectabil deja. PolitiaRomana.ro este, de asemenea, un brand respectabil, dar nu chiar in fiecare zi: cand face o captura de droguri, prindem un pic de curaj si suntem optimisti; cand se afla de vreo spaguta, revenim rapid cu picioarele pe pamant si ne vine sa fugim unde vedem cu ochii. Din fericire, la Pipera, la Pasapoarte, aglomeratia este aceeasi, asa ca mai asteptam un pic.

Prin spotul de mai jos, se poate spune ca PieseAuto si-a facut cunoscut mesajul de brand: "Avem ambreiaje de calitate, Politia Romana, nu".  Spotul, care ne prezinta o echipa de mascati dand buzna intr-un sex shop, a adunat, intr-o luna si ceva, peste 14.000 de like-uri si 3.000 de share-uri.

 

Intr-adevar, duba de politie are ceva dificultati in a smulge o usa de fier, iar profesionistii de la Piese Auto pun asta pe seama ambreiajului. Insa noi, cei care abia stim cum se scrie "etrier", o sa ne concentram mai mult asupra izbanzii. Bravo, DIICOT!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related