BusinessDrive startUp - un nou proiect ce susține antreprenoriatul

BusinessDrive startUp - un nou proiect ce susține antreprenoriatul

Pe un format original, ce combină dinamismul și suspansul unei sesiuni live de pitching de proiecte cu interactivitatea unei runde de simulare de business, proiectul BusinessDrive startUp, ce va debuta în București pe 17 ianuarie, oferă antreprenorilor la început de drum (și nu numai) , o nouă oportunitate de a-și materializa sau dezvolta ideile de afaceri.

Proiectul, conceput ca o extindere firească spre zona de start-up a programului mini-MBA BusinessDrive, pe care consultantul de business Dragoș Popescu și antreprenorul în serie Marius Ghenea îl derulează deja cu succes de mai bine de 5 ani, pune la dispoziția antreprenorilor acces la finanțarea, resursele sau canalele de promovare de care au nevoie, dar și know-how de managementul afacerilor și mentorat de business.

 

Patru antreprenori și Business Angels de notorietate (doi dintre ei parte, împreună cu Marius Ghenea, din fostul line-up de la Arena Leilor) alcătuiesc juriul BusinessDrive startUp: Dragoș Anastasiu (Tui / Eurolines), Cristina Bâtlan (Musette), Felix Pătrășcanu (FAN Courier) și Marius Ștefan (Autonom).

 

Cei patru vor evalua, în cadrul sesiunii de pitching moderate de Marius Ghenea, proiectele sau ideile de afaceri prezentate de concurenti, după care își vor alege, fiecare, câte un finalist cu care vor intra, în partea a doua, în competiție alături de întreaga audiență, gestionând o afacere pe o piață virtuală generată de aplicația software BusinessDrive.

La fel ca în viața reală, vor exista câștigători, atât dintre concurenți – ce vor primi finanțare, resurse și know-how pentru proiectele lor, dar și dintre participanții din public – ce vor fi premiați cu vouchere de discount la programul mini-MBA BusinessDrive.

 

Inscrierea în concurs a proiectelor/ideilor de business, dar și a participanților din public se poate face până pe 4 Ianuarie 2018.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related