Elevate preia Casia Communications de la Marius Ghenea

Marius Ghenea, cunoscut investitor in proiecte de tip business angel, anunta vanzarea a 100% din actiunile Casia Communications catre Elevate, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata romaneasca de indoor media.

Casia Communications este un proiect de business pe segmentul de publicitate indoor. Demarat in 2007 ca propunere lansata in cadrul show-ului TV Arena Leilor, proiectul a fost finantat de Marius Ghenea prin preluarea unui pachet de actiuni alaturi de fondatorii Casia - Simona Opris si Carmen Vornicelu.

"Cred ca aceasta vanzare si integrarea ulterioara a Casia in cadrul Elevate reprezinta o trecere fireasca intr-o noua etapa de dezvoltare a proiectului nostru de business, tinand cont ca Elevate este, in contextul consolidarii recente din Indoor Partnership, unul dintre cei mai puternici jucatori de pe piata de indoor media din Romania," a declarat Marius Ghenea.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related