TEDxEroilor 2018 - Mind the gap

TEDxEroilor 2018 - Mind the gap

A IX-a ediție a TEDxEroilor va avea loc în data de 4-6 mai, 2018, la Casa de Cultura a Studenților Cluj Napoca.

Cea de-a IX-a ediție a TEDxEroilor va avea loc în data de 4-6 mai, 2018, la Casa de Cultură a Studenților. După premiera din România de anul trecut, când evenimentul s-a bucurat de o zi și jumătate de conferință și o zi de TEDxEroilor Adventures, organizatorii au decis continuarea organizării evenimentului în același format.

Anul acesta, tematica evenimentului, Mind the gap, va propune discuții în jurul termenului englezesc “gap”, care poate fi asemănat cu un spațiu care îngreunează evoluția, crează rupturi sau împiedică atingerea adevăratului potențial al fiecăruia dintre noi.

“TEDxEroilor reprezintă locul de întâlnire al ideilor și al oamenilor care împărtășesc dorința de a provoca viitorul și de a-și depăși limitele. Acest lucru oferă posibilitatea de a crea legături noi în cadrul evenimentului sau de a găsi inspirația și curajul necesar pentru a pune în practică alte idei, care până atunci păreau imposibile.

Pentru ediția din acest an ne-am propus să schimbăm perspectiva asupra acestor “gap-uri” care există și să ajutăm oamenii să le depășească. Făcând acest lucru, credem că împreună cu ei putem fi catalizatorul progresului comunității noastre”, declară Vlad Gliga, curatorul TEDxEroilor.

Despre TEDx, x = eveniment organizat independent

În spiritul ideilor demne de răspândit, TEDx este un program de evenimente locale, organizate independent, care reunesc oameni pentru a trăi împreună o experienţă asemănătoare TED. În cadrul unui eveniment TEDx, TED Talkurile video şi speakerii live sunt combinate pentru a genera discuţii şi conexiuni adânci. Aceste evenimente locale, organizate independent au marca TEDx, unde x = eveniment TED organizat independent.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related