Airbnb si Venus Williams au planuri comune in 2018

Airbnb si Venus Williams au planuri comune in 2018
foto: Washington Post

O stiti pe Venus Williams, ca joaca tenis si castiga trofee in sportul asta de vreo 20 de ani, dar e posibil sa nu stiti de V Starr, compania fondata de ea in 2002, care ofera servicii de design interior. Oamenii de acolo au in portofoliu hoteluri, spauri, complexe sportive si ansambluri rezidentiale de lux.

 

Recent insa, conform Architectural Digest, compania lui Williams a batut palma cu AirBNB pentru un proiect care vizeaza amenajarea initiala a peste 300 de apartamente construite sub umbrela Niido.

Prin parteneriatul cu Airbnb vrem sa cream primul concept de "residential rental", care sa incurajeze home sharingul. Construind comunitati in care oamenilor le place sa traiasca, sa imparta si sa locuiasca, le permitem rezidentilor nostri sa traiasca asa cum isi doresc.

Proiectul va fi lansat in prima parte a lui 2018 in Florida si se doreste a fi doar primul din patru de acest fel si vor curpinde dotari precum piscina, sali de fitness sau spatii destinate jocurilor.

Venus Williams este ea insasi designer cu jumatate de norma, iar in urma cu cativa ani a lansat inclusiv un brand de haine numit Eleven by Venus.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related