[Mindscape Studio] a adus un suflu nou creativ showurilor în 2017

[Mindscape Studio] a adus un suflu nou creativ showurilor în 2017

Mindscape Studio, unul dintre puţinele studiouri multimedia şi de tehnologii creative din țară, a reușit să surprindă publicul printr-o serie de proiecte inedite pe parcursul lui 2017. De la festivaluri, la concerte, conferinţe și activări de brand, Mindscape a creat concepte dedicate pentru mai multe instituții publice și branduri locale și internaționale, acoperind apetitul publicului pentru evenimente de new-media, festivaluri de muzică și alte evenimente de gen.

Pe o piață deja în creștere în zona de proiecte multimedia, studioul s-a axat în 2017 pe partea de stage design şi video mapping prin implicarea în festivaluri naţionale şi internaţionale (de muzică şi de specialitate, deopotrivă), oferind publicului un upgrade al experienţei clasice de festival prin intermediul tehnologiilor creative.

 

SHOWREEL 2018

 

Apetitul publicului pentru astfel de showuri este în creştere tocmai pentru că se creează o conexiune mai puternică şi o interacţiune autentică cu ceea ce se întâmplă pe scenă. Pe lângă preferințele consumatorilor, contextul pieței pentru dezvoltarea unor astfel de proiecte a fost favorabil și din perspectiva instituțiilor publice și a brandurilor care încearcă din ce în ce mai mult să educe publicul și să ofere experiențe cât mai inedite și relevante în spectacolele adresate publicului larg.

 

„Dorinţa noastră este de a aduce oamenii împreună, folosind tehnologii cum ar fi video mapping-ul, design-ul de eveniment şi de scenă, dar şi instalaţii interactive. 2017 a fost pentru noi un an plin de provocări, proiecte interesante şi foarte complexe, călătorii şi foarte multe colaborări noi.” a declarat Dorel Naste (director de creaţie la Mindscape Studio).

 

Printre planurile de anul acesta ale studioului este extinderea activităţii peste hotare prin proiecte de stage design şi video mapping, deja având lucrări în discuţie în acest sens.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related