Consumerism si moda in expozitia lui Obie Platon de la Beijing

Consumerism si moda in expozitia lui Obie Platon de la Beijing

Un mural pe Ion Mincu, unul intr-un penitenciar, o pictura pe teatrul Radu Beligan din Bacau, doua expozitii, si, bineinteles, alte desene lasate pe ziduri si pereti din toata lumea. Cam asta a facut artistul vizual Obie Platon in ultimii (aproape) 2 ani de cand n-am mai vorbit. Plus o expozitie de 6 saptamani, la Institutul Cultural Roman din Beijing. Daca tot l-am prins cu evenimentul on-going, am zis ca-i o treaba buna sa-l intrebam una-alta la cald. 

Dar cum a ajuns Obie sa ne zica "ni hao!" si sa-si gaseasca rost de proiecte tocmai in China? In primul rand, cam un an l-a stat pe acolo, in Shanghai. In aceeasi perioada, il tot "sicana" ideea sa dezvolte un proiect pe o tema din zona fashion. Si cum oamenii Shanghaiului par sa aiba o obsesie pentru haine, contextul a fost perfect. "Satisfashion" cuprinde 8 piese ce ilustreaza intr-un mod abstract consumerismul fashion descoperit acolo.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related