Dupa ce ti-a schimbat lampa aia din dormitor, OLX iti ia la ochi si jobul

Dupa ce ti-a schimbat lampa aia din dormitor, OLX iti ia la ochi si jobul

Sase! OLX-ul are planuri mari incepand cu anul asta. Vrea sa-ti gaseasca un job mai bun, mai bine platit sau macar mai putin nasol decat cel pe care-l faci in momentul asta. Ok, poate nu tie, dar santieristii, ajutoarele de bucatar sau soferii sunt targetati in noul spot care explica pe intelesul tuturor noile servicii ale companiei. 

OLX.ro - Locuri de munca - Mitica

 

OLX.ro - Locuri de munca - Simona

 

Asa cum puteti observa, Mitica, Victor si Serban sunt profesionisti buni, dar conditiile de munca nu le permit sa-si desfasoare activitatea cum se cuvine. Ba n-au cu cine, ba nu-s clienti, ba n-au cu ce. Enter OLX; care, spre deosebire de ziua cand s-au adresat mamicilor, au pastrat mesajul adului simplu (foarte simplu chiar) si scurt. 

Iar intr-un univers paralel (sau poate perpendicular, cu piciorul perpendicularei in anul 2019), eJobs isi va lua inima in dinti si isi va lasa userii sa vanda vrute si nevrute pe platforma lor; iar transportul va fi gratuit. Pai, daca-i incalcare de teritoriu, de ce nu?

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related