Am intrat în părculeț parfumat la funduleț. Mămicilor le place asta

Am intrat în părculeț parfumat la funduleț. Mămicilor le place asta

Yoh, de ce arata bebelusul ala de parca e gata sa scoata cel mai fierbinte hit al toamnei? Raspuns: pentru ca fix asta urmeaza sa se intample, lehametitilor! Dupa ce hip hopul a ajuns, la inceputul saptamanii, in halta "marketing afiliat", astazi iata-l oprind un pic in gara OLX Romania. Premii in indemnizatii pentru toate mamicile calatoare.

 

Hip hopul fara golaneala e ca Irina Loghin fara gusulita, stiti bine. Iar aceasta piesa (ce poarta semnatura Saatchi & Saatchi + The Geeks, Studioset pe partea de productie, cu CGI-ul bebelui reiesit gratie eforturilor FrameBreed) trebuie ca este doar inceputul. Trebuie sa mai urmeze ceva; acest ”bebe bine” reprezinta! Acest ”bebe bine” poate intra in Hall Of Fame-ul personajelor antologice din publicitatea romaneasca, alaturi de Dorel si nea Nicu.

"Arunc cu scutecel si va zic un cantecel" + ”Cand intru-n parculet, parfumat la fundulet” = premisa unor momente stanjenitoare la casa, la Mega, daca te apuci sa fredonezi. Dar merita!

Exista prea putini bebelusi care sa aiba si carisma, si talent. E o piata mica. Evian a gasit cativa, la un moment dat, insa acolo, problema era ca au inghesuit *prea* mult talent pe scena. Meh.

Iar bebeloiul din Ally McBeal e atat de creepy si rudimentar, incat nu i-a fost greu sa stranga jumatate de milion de views pe YouTube, in ciuda calitatii slabe a imaginii.

Asta mic de la OLX, insa, sidereaza bunici, pune-n curisor bebelusele din cartier si strange gasca in jurul lui. Daca-si tine nasul curat, sunt lucruri frumoase in viitorul sau.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

Studioset

Studioset este o casa de productie si post-productie, cu sediul in Bucuresti. Compania a fost infiintata in 2007 si este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti media care au castigat numeroase premii de-a... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related