Andreea Raicu, Alin Comșa și Andreea Bebu vor urca pe scena TEDxAlbaIulia

Andreea Raicu, Alin Comșa și Andreea Bebu vor urca pe scena TEDxAlbaIulia

Noii speakeri confirmați la TEDxAlbaIulia sunt Andreea Raicu, Alin Comșa și Andreea Bebu. Ce-a de a doua ediție a evenimentului va avea loc în data de 24 martie, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Tema de anul acesta - Mind the gap - este o invitație la a descoperi diferențe sau obstacole care poate îngreunează evoluția, creează rupturi sau împiedică dezvoltarea fiecăruia dintre noi.

Andreea Raicu a devenit persoană publică când a câștigat Elite Model Look la vârsta de 18 ani. A debutat apoi în televiziune, unde a lucrat timp de 20 de ani. A pus bazele unui concept unic pe piața din România, platforma online www.andreearaicu.ro, care informează despre sănătate, frumusețe și dezvoltare personală, și a devenit speaker motivațional, bazându-și discursurile pe propriile experiențe! A urmat cursuri de dezvoltare personală, din India până în Brazilia, consolidându-și statutul de coach și mentor.

 

Alin Comșa este doctorand în științe ale comunicării în cadrul SNSPA București. Tema lucrării sale de cercetare este legată de educația estetică a publicului. De-a lungul unei cariere de peste 20 de ani de vorbit în public, Alin Comșa se consideră un căutător. Specialist în relații publice și comunicare, Alin are ca element central preocuparea pentru a găsi cele mai simple și atractive forme de educație.  Așa au apărut cursuri care tratează laolaltă comportamentul unui lider și cunoașterea prin cultură, programarea neuro-lingvistică și arta plastică sau dezvoltarea personală și literatura clasică

 

Andreea Bebu a înțeles repede că viața e cel mai prețios dar pe care îl poate primi un om și a ales să o trăiască din plin, dar frumos. Spirit liber și voluntar, ea și-a propus să accepte cu bucurie fiecare provocare pe care viața i-o pune în față. A ales o formare profesională complexă dar plină de culoare care cuprinde domenii precum: fizică, medicină, publicitate, marketing și doctoratul într-o zonă care să îmbine rigoarea științifică cu latura umana. Traiectoria pe care a ales să exceleze experimentează cel mai bine plăcerea de a se exprima liber și bucuria de a comunica cu oamenii. Andreea a decis să se exprime într-o industrie puternică și dinamică (industria farmaceutica) care îi oferă provocări la tot pasul.

 

Biletele se achiziționează doar online de pe website-ul evenimentului.

 

TEDxAlbaIulia se bucură de sprijinul următorilor parteneri:

Partener Strategic: Banca Transilvania

Partener Instituțional: Casa de Cultură a Sindicatelor

Partener de Promovare: CC Advertising

Supporters: Selfie School, Brand Minds, Tudor Tailor, Șezi, Lions Club Alba Iulia, Hub 7, Rotary Club Alba Iulia, Consiliul Județean al Elevilor Alba

This event has a radio: Virgin Radio

Parteneri Media: DOR, Cariere - Jurnal de leadership, Romania Pozitivă, Urbea Mea, Urby App, IQads, SMARK

 

TEDxAlbaIulia este un eveniment non-profit care își dorește să fie un catalizator al progresului comunității din Alba Iulia. Echipa TEDxAlbaIulia crede că ideile că ideile ar trebui să circule liber în societate, tocmai de aceea aduce laolaltă speakeri din domenii diverse și o comunitate gata de acțiune, formată din tineri profesioniști, studenți și oameni care vor să facă diferența în societate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related