Ce fac premiile din publicitari

Ce fac premiile din publicitari

Ce fac timpul, banii, faima din om? Îl schimbă. Dar care reușesc să îl facă de nerecunoscut? Am luat ca studiu de caz un anumit tip de oameni, aceia care lucrează în publicitate. A fost ușor să vedem ce le alterează personalitatea în mod dramatic. Pete Favat, de exemplu, chief creative officer Deutsch, crede că e Andy Warhol. Susan Credle, global chief creative officer FCB, s-a metamorfozat în Frida Kahlo. Keith Cartwright, executive creative director at 72andSunny, se crede Jean-Michel Basquiat. Totul din cauza premiilor care li s-au urcat la cap. Asta, doar în spotul de promovare a premiilor Association of Independent Commercial Producers, care vor avea loc între 12 și 14 iunie la New York:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related