[Povești de crowdfunding] În loc de sfinți, informații utile. Calendarul Științific e scos de Monica Belițoiu și ASUR în fiecare an

[Povești de crowdfunding] În loc de sfinți, informații utile. Calendarul Științific e scos de Monica Belițoiu și ASUR în fiecare an

De opt ani incoace, voluntarii de la ASUR scot Calendarul Stiintific si il distribuie gratuit copiilor si scolilor. Monica Belitoiu, coordonatorul proiectului, il numeste ”proiectul ei preferat” si spune ca ultimele patru editii ale calendarului au fost finantate integral prin campanii de crowdfunding pe Wearehere si Crestem Idei.

Continutul a fost actualizat anual, designul a evoluat si el, iar numarul scolilor in care am distribuit calendarul a crescut semnificativ (de la cateva zeci la peste 300).

Prin platformele de crowfunding, in 2013 s-au strans 1000 euro, in 2016, 3000 de euro, iar in cel mai recent episod de strangeri de fonduri, anul trecut, s-au strans 3800 de euro. Insa chiar si inainte ca site-urile de crowdfunding sa ajute la demers, ASUR a avut parteneri simpatici. De exemplu, National Geographic, care, in 2012, au tiparit calendarul si l-au distribuit impreuna cu revista.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related